Katalin békejobbot nyújt Meghannak - Egy bennfentes kotyogta ki, miért enyhült meg
Katalin hercegné szeretné, ha Meghannal jó kapcsolatban lennének.

katalin-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ideje már pletykálta a külföldi sajtó, hogy Harry és Vilmos herceg viszonya nagyon megromlott azóta, amióta Meghan hercegné a képbe került. A sussexi herceg legutóbb úgy nyilatkozott diplomatikusan kettőjükről, hogy minden testvérpárnak vannak jobb és rosszabb időszakai, jelenleg külön utakon járnak, és nem tudnak annyit találkozni, mint régen. Azt is hozzátette, nem egyszerű a brit királyi család tagjának lenni, ez sok felelősséggel jár, és óriási rajtuk a nyomás. A sussexi hercegné sincs jól, ő ezt a Harry & Meghan: An African Journey című dokumentumfilmben vallotta be.

Katalin hercegné nagyon megsajnálta Meghant

Meghan az ITV dokumentumfilmjében elmondta, mennyire zavarja őt a rá nehezedő nyomás, ráadásul szerinte sok valótlan dolgot állított róla és Harryről a sajtó. Friss házasként kellett felkészülnie az anyaszerepre, ráadásul a brit királyi család tagjaként rengeteg kötelezettséget el kellett látnia.

- Minden nő nagyon érzékeny és sebezhető, mikor várandós, ez pedig nagy kihívásokkal jár. Amikor pedig világra hozod a babádat, nőként nagyon sok ez. Sosem gondoltam, hogy ez könnyű lesz, de azt hittem, hogy igazságos lesz, és ez az a rész, amivel nehéz megbékülnöm - vallotta be őszintén, hozzátette, próbálta a brit mentalitást eltanulni, de ez sem annyira egyszerű, ez valahol ott érthető is, hiszen ő egy teljesen más kultúrában szocializálódott, ráadásul a brit királyi család egy teljesen más világ, sokkal szigorúbb szabályok alapján élnek, mint a hétköznapi emberek.

Phil Dampier, a királyi család egyik régi bennfentese számos családtagról írt már könyvet, például Erzsébet királynőről, Diana hercegnőről, illetve Harry és Meghan kapcsolatáról is. A szakértő úgy tudja, Katalin nagyon megsajnálta Meghant az interjú után, emiatt szeretné rendezni a viszonyukat.

- A színfalak mögött azt súgták meg nekem, hogy Katalin mindent megtesz azért, hogy összehozzon mindenkit, és segítsen Meghanon. Senki nem szeretné Erzsébet királynőt cserbenhagyni, emiatt Katalin privát módon szeretné rendezni a viszonyukat. Úgy tudom, sikeresen elérte Meghant, és beszélt is vele telefonon. Katalin sajnálja őt, és tisztában van vele, mennyire szenved a sógornője - nyilatkozta a bennfentes az Expressnek.

Ilyen aranyosak a hercegi gyerkőcök

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin három gyermekét és Meghan egy szem kisfiát.

Ezt is szeretjük