Katalin tegnap este nem jelent meg Vilmos oldalán - Jó oka volt rá
Katalin hercegné az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy otthon marad.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg általában mindig együtt jelennek meg, ha közéleti kötelezettségeiket teljesítik, így rajongóiknak egyből hiányérzete támad, ha csak az egyikőjüket látják.

A cambridge-i pár tegnap este hivatalos volt a Tusk Conservation Awards-gálára, de Vilmos kénytelen volt felesége nélkül megjelenni. Katalin hercegné ugyanis az utolsó pillanatban lemondta a részvételt.

Gyerekei betegek lettek, így Katalin kénytelen volt otthon maradni 

Katalin nyomós indokkal maradt otthon: gyermekei miatt hagyta ki a gálát, a hatéves György, négyéves húga, Charlotte és legkisebb testvérük, az egyéves Lajos sajnos nem érezték jól magukat.

A királyi családnak természetesen van egy állandó dajkája, Maria Borrallo segít a csemeték nevelésében. A dadus a lehető legjobb iskolákat végezte el, a hercegi páros pedig bizonyára szereti őt, és elégedettek munkájával, hiszen már hat éve alkalmazzák.  

Ellentétben Harry herceggel és Meghan hercegnével, akiknek még mindig nem sikerült megtalálnia a tökéletes embert a kis Archie mellé. Már három nevelőnőt vettek fel, majd küldtek el. Azonban Katalinék szuper dadusa úgy tűnik, most nem tudta megoldani, hogy beugorjon a kis betegek ápolására, mivel a hercegné számára mindig a gyerekei az elsők, úgy döntött, kihagyja a díjátadót. Ebből is látszik, hogy milyen jó édesanya.

Bár Vilmos herceg hiányolta feleségét az oldaláról, így is tökéletesen levezényelte a rendezvényt. A díjazottakban pedig nem maradt hiányérzet, ugyanis a hercegné korábban már vendégül látta őket egy teára a Kensington-palotában. Reméljük, a csöppségek hamar meggyógyulnak, és a további eseményeken újra kéz a kézben láthatjuk a hercegi párt.

Katalin hercegné csipkés estélyiben jelent meg

Katalin kedvenc tervezője, Alexander McQueen estélyijében tündökölt. A kreáció egy elegáns csipkeruha volt, ami remekül kiemelte a cambridge-i hercegné karcsú alakját. A kevesebb néha több elv alapján nem is rakott fel sok ékszert magára, csak egy fülbevalót viselt. A rajongók is imádták a hercegné szettjét.

Ezt is szeretjük