Katalin hercegné szexin dekoltált estélyiben - Az esti BAFTA-gála legszebbje volt

Ilyen gyönyörű volt a díjkiosztón.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ilyen gyönyörű volt a díjkiosztón.

A tegnap esti BAFTA-gálán csak úgy tobzódtak Hollywood legragyogóbb csillagai, azonban egy híresség így is kiemelkedett közülük, aki nem más, mint Katalin hercegné, aki pocakosan is részt vett a nívós brit díjkiosztón.

Katalin hercegné gyönyörű estélyiben tündökölt

Katalin hercegnének ezúttal is kedvenc divattervezője, Jenny Packham egyik estélyi ruháját viselte: egy szexin dekoltált, smaragdzöld darabra esett a választása. Habár a sztárok többsége a Golden Globe-hoz hasonlóan, a Weinstein-botrány miatt feketébe öltözött, Kate nem vállalhatott szolidaritást a színésznőkkel, ugyanis az udvari protokoll csak és kizárólag a gyászszertartások alkalmával engedi meg a szín viselését.

Persze, így is roppant csinos volt - babapocakjával pedig pláne hatalmas feltűnést keltett - nézd meg a róla készült fotókat!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük