Így segítene a beteg Katalin hercegnén egy kisfiú - Tündéri ajándékot küldött neki

Különös dologgal lepte meg a várandós hercegnét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, azonban ez a terhessége sem indul zökkenőmentesen: ahogy Györgynél és Charlotte-nál az első hónapokban, úgy az új picurnál is előjött a hyperemesis gravidarum, azaz vészes terhességi hányás nevű betegsége.

Ezt az ajándékot kapta a betegség ellen

Ez jóval komolyabb, mint a reggeli rosszullétek: a kismamák, akik ebben a betegségben szenvednek, naponta akár ötvenszer is hányhatnak, így Katalin hercegné is az otthonában próbálja átvészelni a kritikus első hónapokat.

Katalin betegsége miatt Vilmos herceg vette át felesége helyét a hivatalos megjelenésein, így Liverpoolba is ő utazott el tegnap egy jótékonysági eseményre.

A rajongók nagyon sajnálták, hogy a hercegné nem lehetett jelen, egy kisfiú pedig még ajándékkal is kedveskedett neki, ami megoldást nyújthat a problémáira.

Egy Archie nevű kisfiú egy masnival átkötött avokádót nyújtott át a trónörökösnek, hogy adja oda Katalin hercegnének, ugyanis az ő anyukája is ezzel a betegséggel küzdött, de állítása szerint az avokádó sokat javított az állapotán.

Vilmos herceg nagyon meglepődött az ajándék láttán, de megígérte, hogy mindenképp kipróbálják majd a rosszullétek ellen - majd közölte, hogy nagyon kedves a gesztus, és még soha nem kapott avokádót senkitől.

Ezt is szeretjük