Ez Katalin hercegné kedvenc ruhája - 3 különböző színben is megvette
Természetesen egy Alexander McQueen kreációról van szó.

katalin-hercegne-kedvenc-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elmondani sem tudjuk, hogy Katalin hercegnén hány csodás ruhakölteményt láthattunk az évek során. Voltak, amik annyira elnyerték a tetszését, hogy többször is viselte őket - egyes ruháit akár háromszor is láthattuk rajta, azonban ez az Alexander McQueen kreáció kiemelkedik mind közül.

Ez Katalin kedvenc ruhája

Habár a hercegné bármilyen új ruhakölteményt megvehetne magának, úgy tűnik, hogy szívesebben ragaszkodik a bevált szettjeihez. Egyik nagy kedvence az az Alexander McQueen kabátruha, amit először Charlotte hercegnő keresztelőjén láthattunk rajta, később pedig a harmadik ypres-i csata áldozataira való megemlékezésen.

katalin-hercegne-kedvenc-ruha-nagy

Májusban a rajongók meglepődve tapasztalták, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is ezt vette fel, azonban kiderült, hogy turpisságról van szó: ugyan a dizájn ugyanaz, de ezúttal ekrü színben viselte. De nem elégedett meg azzal, hogy csak kétféle színben van a ruhatárában: a királyi légierő bemutatóján ismét viszont láthattuk a kreációt - ezúttal babakékben.

A nők éveken át keresik a tökéletes ruhát - úgy fest, Kate megtalálta, és ha már ilyen jól áll neki, be is tárazott belőle. Kíváncsian várjuk, más színben beszerez-e még a sikkes kabátruhából.

Ruhák, amiket többször is viselt

Bár a királyi ház protokollja szerint a királyi család tagjai nem ölthetik kétszer magukra ugyanazt a ruhát, Katalin mégis többször szembement a szabályokkal. Nézd meg azokat az alkalmakat, amikor többször is felhúzta ugyanazt a ruhát.

Ezt is szeretjük