Katalin ezt sosem bocsátja meg Vilmosnak: a herceg maga vallotta be

Vilmos herceg egy podcast műsorban vallotta be, hogyan húzta ki a gyufát Katalinnál.

katalin és vilmos cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2003 óta alkotnak egy párt, bár volt egy rövid időszak, amikor külön voltak, de végül visszataláltak egymáshoz. 2011 áprilisában az egész világ szemtanúja lehetett annak, amikor kimondták a boldogító igent, azóta is teljes harmóniában élnek, és nevelik három gyermeküket, Györgyöt, Charlotte-ot és a kis Lajost.

Idilli kapcsolat az övék, de mint mindenkinél, náluk is voltak olyan szituációk, amelyek teljesen balul sültek el, erről Cambridge hercege beszélt a BBC Radio 5 csatornán futó The Peter Crouch Podcast beszélgetős műsorban.

Katalin hercegné ezt sosem bocsátja meg Vilmosnak

A műsorban a rossz ajándékokról volt szó, Vilmos erre elmesélte, hogy a kapcsolatuk legelején nagyon mellényúlt, amikor meg akarta lepni Katalint.

GettyImages-1090909366
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Egyszer vettem a feleségemnek egy távcsövet. Ezt a tettemet sosem fogja nekem megbocsátani - vallotta be, majd ironikusan megjegyezte, szerinte ez volt az a pillanat, amikor Katalin tényleg belezúgott.

- Még be is csomagoltam, tényleg szép volt, legalább is próbáltam erről meggyőzni magam. Úgy voltam vele, hogy mennyire hasznos, hiszen jó messzire elláthat vele az ember - emlékezett vissza.

GettyImages-654484020
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Amikor a hercegné kibontotta az ajándékot, nagyon meglepődött.

- Rám nézett, és ezt mondta: "Egy távcső, oké, mi folyik itt?" Egyáltalán nem sikerült jól ez a húzásom. Őszintén bevallom, fogalmam sincs, miért is vettem neki egy távcsövet - tette hozzá.

A királyi családban egyébként van egy olyan alkalom, amikor szándékosan valami rossz vagy vicces ajándékot vesznek a másiknak, ez pedig a karácsony. Amikor Harry herceg még szingli volt, Katalin egy Növessz magadnak barátnőt! készlettel lepte meg a sógorát.

Katalin legszebb virágmintás ruhái

Katalin hercegné sosem nyúl mellé, ha ruhaválasztásról van szó, a tavaszi és nyári hónapokban rajong a virágmintás kreációkért. Mutatjuk a legszebbeket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük