Katalin és Vilmos első találkozása kínosra sikeredett - A hercegné el is rohant szégyenében
Katalin és Vilmos herceg első találkozása nem éppen tündérmesékbe illő.

vilmos-és-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné az egyik legkiegyensúlyozottabb tagja a brit királyi családnak, ezért alig tudjuk elképzelni róla, hogy valaha is kínos helyzetbe keverné magát. Pedig vele is történtek már kellemetlen szituációk, mint mindenki mással, élete egyik legkínosabb pillanata akkor volt, amikor megismerkedett Vilmos herceggel.

Elmenekült a herceg elől

Katalin legelső találkozása nem éppen tündérmesékbe illő volt Vilmos herceggel. Christopher Andersen, a páros megismerkedéséről szóló életrajzi könyv szerzője elárulta, hogy legelőször a St. Andrews Egyetem csarnokában futottak össze, éppen egy parti volt az intézetben. Amikor Katalin találkozott a herceggel, azonnal pukedlizett neki, ám erre Vilmos véletlenül leöntötte magát az italával. Katalin rögtön elpirult, nagyon kínosan érezte magát, ezért el is rohant szégyenében.

vilmos-herceg-és-katalin-hercegné

A hercegné a találkozásukról szóló történetét még a 2010-es hivatalos interjújában is elmesélte, amelyet még akkor készítettek vele és Vilmossal, miután bejelentették az eljegyzésüket.

- A megismerkedésünk napján igazából teljesen elvörösödtem, majd elmenekültem, mert annyira szégyenlős voltam, hogy veled találkoztam - vallotta be akkor férjének az interjú alatt.

Természetesen ez a kínos találkozás nem okozott nagy gondot a párnál, először szoros barátságot kötöttek, később azonban kialakult a szerelem közöttük, 2003-ban tették hivatalossá, hogy ők egy pár, az eljegyzésüket 2010-ben jelentették be, rá egy év múlva pedig össze is házasodtak. Katalin az esküvőjük óta három gyönyörű gyermekkel ajándékozta meg a férjét: György 2013-ban, Charlotte 2015-ben, míg Lajos 2018-ban született meg.

Ezt is szeretjük