Kis híján elrepedt a ruhája! Túl szűk ruhába préselte kebleit a Thor sztárja
Kat Dennings a Los Angeles-i premieren csinált bohócot magából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A barna bombázó, Kat Dennings filmjeinek listáján a Thor az első komolyabb hollywoodi mozi, épp ezért különösen kínos, ahogy bolondot csinált magából élete legfontosabb bemutatóján.

A 24 éves amerikai színésznő a látványos mozi Los Angeles-i premierjén vonult fel a a vörös szőnyegen, filmbéli parnereivel, a jóképű Chris Hemsworth-szel és Rene Russóval együtt.

Mellbedobással érkezett a bemutatóra

A dögös szépség rafináltan ki is használta az alkalmat, hogy egy kis feltűnést keltsen, egy számmal kisebb ruhába préselte dús idomait, és így pózolt a fotósok gyűrűjében, az El Capitan Theater előtti sztárparádén.

A képeken jól látszik, hogy a testére feszülő fehér ruha csípőtájon kis híján szétrepedt rajta, de dús keblei is nagyon kikívánkoztak a szűkre szabott dekoltázsból.

Méreteit elnézve még az a gyanú is felmerül az emberben, hogy Kat méretes keble nem kizárólag a természet ajándéka.

Sőt, formátlanul dús ajkai is okot adnak a kételkedésre, bár arról nincs hír, hogy a kezdő színésznő tényleg igénybe vette-e plasztikai sebészek segítségét, vagy sem.

Most kezd csak befutni Hollywoodban

A formás színésznő egyébként Katherine Litwack néven született Pennsylvaniában, bevándorló szülők gyermekekén. Édesanyja költő és beszédterapeuta, apja pedig gyógyszerész, de hajlandóak voltak új életet kezdeni a film fővárosában, hogy Kat valóra válthassa színészi álmait.

A színésznőnek nem sikerült elsőre befutnia, igazából csak 2001-től találták őt meg a normálisabb szerepek. Jó pár évnyi vígjátéki bolondozás után - többek közt a Csodakavicsban vagy A mindentudóban is játszott - 2010-ben végre bekerült egy igazi nagyköltségvetésű produkcióba, a Thorba.

Ezzel úgy tűnik, idén beindult a szépség szekere, hiszen egyszerre két szerepajánlatot is kapott: egy induló tévésorozatban és a Renee című mozifilmben.

Ezt is szeretjük