Károly király így köszöntötte fel Archie herceget: keserédes pillanat volt

Károly király Archie herceg születésnapjáról sem feledkezett meg.

Károly király Archie herceg születésnapi köszöntő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton az egész világ Károly királyt ünnepelte, amiért megkoronázták, azonban május 6-a Archie herceg születésnapja is volt egyben.

A legtöbb nagyszülő piros betűs ünnepnapként tekint kisunokája szülinapjára, nos, az uralkodó sem kivétel ez alól. Még az őt ünneplő ebéden sem feledkezett meg arról, hogy Harry kisfiáról említést tegyen, írta meg a Daily Mail.

Károly király felköszöntötte Archie herceget születésnapján

Miután szombaton lezajlott a ceremónia, a királyi család összeült egy ünnepi ebédre, amin Károly beszédet is mondott. Megköszönte mindenki kemény munkáját, emellett tósztot mondott három unokájának, Györgynek, Charlotte-nak és Lajosnak, akik részt vettek a koronázásán. Ekkor megemlékezett azokról is, akik nem lehettek ott a ceremónián, emellett nagyon boldog születésnapot kívánt Archie hercegnek.

GettyImages-1252746010
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Bárhol is van most, nagyon boldog szülinapot kívánok neki!

Az ebédre Harryt is meghívták, ő azonban visszautasította ezt. Amint vége lett a koronázásnak, egy rövid időre visszatért a Buckingham-palotába, nagyjából fél órát töltött ott, majd ment is a reptérre, hogy elérje az első Los Angelesbe tartó járatot, mert nem akart lemaradni Archie szülinapjáról.

A hercegben nagyot csalódott Károly, fájt neki, hogy a fia ennyire távolságtartó volt. Más családtagok viszont megkönnyebbültek, amiért Harry nem sok vizet zavart a koronázáson. Egyesek azt sem értették, egyáltalán mit keresett ott a koronázáson, ha ennyire kivonta magát minden program alól.

Meghan hercegné ezt csinálta a koronázási ünnepségek alatt

Lesifotók készültek Meghanról.

Lesifotók Meghanról: ezt csinálta, mialatt a királyi család a koronázást ünnepelte

Íme ezzel töltötte Meghan az idejét, amíg Harry édesapja koronázásán vett részt.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük