Kiderült, Károly király mit akart ajándékozni Lilibet Dianának: Harry herceg rá is szólt az apjára

Károly király ilyen ajándékot talált ki Lilibet Diana szülinapjára.

lilibet-diana-károly-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lilibet Diana sussexi hercegnő június 4-én ünnepelte második születésnapját, Harry és Meghan kislányáról több külföldi sajtó is írt, ezekből szemlézett a Page Six.

Meglehet, hogy a királyi család a közösségi oldalaikon nem köszöntötte fel az ünnepeltet, de ez nem azt jelenti, hogy el is feledkeztek volna a gyermekről. Az is kiderült, Károly király milyen ajándékkal akarta meglepni a kislányt.

Károly király ajándéka Lilibet Diana szülinapjára

Egy forrás elárulta, hogy Károly király megkérte a segítőit, kutassanak fel egy olyan babaházat, ami olyan volt, mint Erzsébet királynőé és Margit hercegnőé. A házikót a királynő kapta hatodik születésnapjára Wales népétől. Az épületnek még saját csengője is volt. 

Erzsébet királynőnek és Margit hercegnőnek hatalmas játékháza volt.
Erzsébet királynőnek és Margit hercegnőnek hatalmas játékháza volt.
Fotó: Lisa Sheridan / Getty Images Hungary

Károly egy olyan ajándékot akart, amire a pici örökké emlékezni fog, ám Harry herceg rászólt, ne essen túlzásba, inkább valami szerényebb ajándékot adjon a hercegnőnek. Végül nem derült ki, a kislányt mivel lepte meg a nagyapja a figyelmeztetés után.

Harry és a király kapcsolata az elmúlt egy hónapban javult, írta meg a New Idea. A koronázás óta sok stressz lement az uralkodó válláról, akinek nagyon jólesett, hogy a fia részt vett az ünnepi ceremónián. Rendszeresen tartják a kapcsolatot egymással FaceTime-on, és újra tudnak együtt jóízűeket nevetni. Károlynak nagy álma, hogy unokáival, Archie-val és Lilibet Dianával közelebbi viszonyba kerüljön, nem véletlen, miért akarta ilyen hatalmas és extra meglepetéssel lenyűgözni a kislányt.

Katalin hercegné a jordán herceg esküvőjén

Nézd, milyen gyönyörű volt a múlt héten Katalin az esküvőn!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük