Károly herceg barátja durván nekiment Meghannak - Így leszólta a hercegnét
Nicky Haslam csúnya dolgokat mondott Meghanról és a családjáról.

karoly-herceg-baratja-meghanrol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg hamar összemelegedett kisebbik fia szerelmével - olyannyira megkedvelte Meghant, hogy nemcsak ő kísérte oltárhoz, hanem még egy kedves becenevet is adott a menyének: Volfrámnak szólítja őt.

A herceg barátja így véleményezte

Azonban, mint kiderült, nem mindenki szimpatizál ennyire az újdonsült hercegnével. Még a trónörökös egyik legjobb barátja, Nicky Haslam sem kedveli Harry herceg feleségét - neki, és a családjának is durván beszólt:

- Az, hogy Meghan testvérei és az apja nem vettek részt a szertartáson, kész áldás volt. Szörnyű lett volna, ha Meghan dagadék apja is ott lett volna. Rémesen közönséges az egész família - nem is tud velük mit kezdeni a királyi család. Egyetlen ember van közöttük, akire egy szót sem szólhatok: Meghan anyja, aki a többiekkel ellentétben egyáltalán nem proli.

karoly-herceg-baratja-meghanrol-nagy

Mondjuk, az esküvőn is jó néhány dolog volt, ami nem tetszett. Meghan ruhája lehet, hogy drága volt és Givenchy, de szerintem egyáltalán nem volt szép. Nem igazították rá, és nem is ez volt a legnagyobb probléma vele. Könnyedebb anyagból kellett volna készíteni, olyan volt, mintha betonból lenne, rémesen nézett ki benne - nyilatkozta.

A palota egyelőre nem kommentálta Haslam kijelentését, de kíváncsiak leszünk, hogy ezután is kap-e majd meghívást a palotabeli rendezvényekre. A rajongók szerint csupán savanyú a szőlő, ugyanis az énekesként tevékenykedő férfit - aki már a királynő előtt is fellépett - nem kérték fel, hogy adjon elő egy dalt a szertartáson, ezért tesz ilyen rosszmájú kommenteket.

Ezt is szeretjük