Nincs még egy ilyen dögös futballbíró: mindenkit megigéz Karolina Bojar szépsége
A lengyel származású játékvezető teljesen elvonja a férfiak figyelmét a meccsről.

karolina-bojar-insta
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lengyel futballrajongók egy ideje nem csak azt várják lázas izgalommal, hogy kedvenc focicsapatuk újra a pályára álljon, a gyönyörű játékvezető miatt is sokan figyelik árgus szemekkel a közvetítéseket.

Karolina Bojar lett a világ legszexibb bírója

A sportvilág állóvizét alaposan felkavarta a 21 éves Karolina Bojar, akit hivatalosan is a legszexibb focibírónak kiáltottak ki. Szépségének hamar híre ment az interneten, az Instagramon villámgyorsasággal nőtt közel 200 ezerre a követőtábora, és külsejére a divatvilág is felkapta a fejét. A Secret dezodorokat forgalmazó kozmetikai márka már le is csapott rá, és cégük új arcának választották ki. 

A fiatal lány csak részben tevékenykedik bíróként. Míg hétvégén a focistáknak osztogatja a sárgalapokat, addig hétköznap bikinimodellként dolgozik, valamint a Krakkói Egyetem joghallgatója. A futball szeretetét egyébként nagyapjától örökölte, aki szintén futballista-engedéllyel rendelkező játékosnak mondhatta magát. 

- Focibírónak lenni egyet jelent egy adrenalindömpinggel, sosem tudhatod, mi lesz a játék előmenetele, így végig ott kell lenned fejben, semmi nem tudsz előre megtervezni - írta meg szavait a The Sun.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő a világ legdögösebb futballbírója, Karolina Bojar. 

Ezt is szeretjük