Áll a bál Kim Kardashian családjában: férje, Kanye West meghökkentő dolgokat állított

Kanye West hatalmas botrányt kavart kifakadásaival.

kanye-west-kim-kardashian-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kanye West a 2020-as elnökválasztási kampányát elindítva tartott botrányos beszédet Charlestonban. A politikai babérokra törő rapper beszéde alatt elsírta magát, amikor az abortusz jött fel témaként.

Bevallotta, amikor Kim Kardashian állapotos lett North lányukkal, először a magzat elvetetése mellett döntöttek, de végül egy isteni sugallat hatására ezt nem tették meg, így a kislány 2013 júniusában meg is született. Kardashian érthető módon kiakadt férjére, hiszen amint gyermekük megtanul olvasni, ő is láthatja majd az interneten, hogy szülei először nem akarták őt, ez pedig mély sérüléseket hagyhat a lelkében. A realitysztár ezután már a válást kezdte fontolgatni. 

Kanye West egészségi állapotáért aggódnak a rajongók

A hétfő esti órákban Kanye a Twitteren fakadt ki. A 43 éves West közösségi oldalára több rövid bejegyzést is közzétett, amiket nem sokkal később törölt is. 

GettyImages-1194048195
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Olyanokat állított, hogy Kim Kardashian és egy orvos megpróbálta őt egy magángépre feltenni azért, hogy a Wyomingban található birtokukra bezárják. A Keeping up with the Kardashians! című reality műsor miatt is kifakadt, bármennyire imádja és támogatja családját, szerinte az életük nem az E! csatorna képernyőjére való. Anyósát, Kris Jennert is megfenyegette, neki azt üzente, ne merészeljen játszadozni vele, és lenyugtatni őt, mert pontosan tudja, hogy mindenki be akarja zárni őt valahova.

Megemlítette a Tűnj el! című Oscar-díjas filmet is, ami röviden arról szól, hogy az afroamerikai származású férfit foglyul ejti a barátnője családja, és furcsábbnál furcsább dolgokat művelnek vele. Kanye szerint ez a mozi pont az ő életéről szól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a zenész törölte a tweetjeit, a közösségi oldalon több rajongó is megosztotta az azokról készült print screeneket, így a mai napig elérhetőek a bejegyzései. Sok rajongó aggodalmát fejezte ki Kanye West iránt, szerintük egyértelmű, hogy a negatív kritikák helyett segítségre szorul. Többen arra gyanakodnak, hogy valószínűleg ideg-összeroppanása lehetett, azért posztolt egymás után ennyi furcsa üzenetet.

Nem ez volt az első kirohanása, 2016 novemberében például egy koncertjét szakította meg dühkitörésével, a show alatt szapulta akkor Hillary Clintont, Beyoncét és Jay-Z-t is. Ezután levonult a színpadról, és nem tartotta tovább a show-t, így a koncert harminc perccel korábban ért véget. Akkor kimerültség és kiszáradás miatt kezelték.

Kim Kardashian és testvérei smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a Kardashian klán női tagjai smink nélkül.

Ezt is szeretjük