Kamilla dühöngött, amiért Harry meglátogatta beteg apját: durva, mit szólt be a hercegnek a királyné

Kamilla királyné beszólt Harry hercegnek, miután az előkelőség meglátogatta a rákkal küzdő Károly királyt.

Kamilla királyné beszólása Harry hercegnek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arról már mi is beszámoltunk, hogy miután Harry herceg tudomást szerzett Károly király rákos betegségéről, rögtön gépre pattant, és Angliába utazott. Bár Sandringhamben szeretett volna az apjával találkozni, végül a londoni Clarence House-ban történt meg a találkozó, ami még egy óráig sem tartott. Egyes sajtóértesülések 45, más cikkek 30 percről számoltak be. Újabb infók láttak napfényt az ominózus találkozóról.

Kamilla királyné beszólt Harry hercegnek

Kamilla királyné teljesen kiborult, miután megtudta, hogy Harry elutazik hozzájuk, írta meg a Daily Mirror. Egy udvaronc arról számolt be, hogy a király felesége azért dühöngött, mert Sussex hercege nem kért engedélyt a palotától, hogy meglátogassa a királyt, már majdhogynem ajtóstul rontott a házba. Ráadásul köztudott, hogy a királyné és a herceg kapcsolata nem idilli egyáltalán, Harry a Tartalék című könyvével mélyen megalázta Kamillát.

GettyImages-455303044
Fotó: Dave J Hogan / Getty Images Hungary

- Kamilla jól állta a sarat, de az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy egy PR-trükk keretében felhasználták a férje rákos betegségét arra, hogy Harry bemutassa, milyen szerető fiú valójában.

Az apa-fia találkozó után a királyné be is szólt mostohafiának annak ellenére, hogy Károly teljesen kivirult, miután újra láthatta imádott kisebbik gyermekét.

- Hallottam, ahogy mondta Harrynek, szégyen az apja, a család és a monarchia számára, és nem hagyott kétséget afelől sem, hogy nem akarják, hogy visszatérjen - tette hozzá.

Meghan felkereste a lábadozó Katalin hercegnét: kiderült, Vilmos felesége mennyire nyitott a békülésre

Meghan hercegné és Katalin hercegné a békülés útjára léptek.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük