Kamala Harris a Vogue címlapján pózol: kaptak hideget és meleget is Amerika első női alelnökének fotói
Kamala Harris Vogue-címlapja nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

kamala harris cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamala Harris január 20-ától hivatalosan is átveszi Mike Pence-től, az Amerikai Egyesült Államok alelnökétől a stafétabotot. Ezzel a politikusnő történelmet ír, ugyanis ő lesz az USA első női alelnöke.

Ezzel új fejezet veszi kezdetét az országban, emiatt a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour úgy döntött, hogy a legendás magazin februári címlapjára Harrist teszik, aki természetesen igent mondott a felkérésre. Bár a fotókon csak úgy sugárzik a politikus, mégis sokan kritizálták a fotókat.

Kamala Harris a Vogue címlapján

A Vogue kétféle címlapot is kiadott, amelyeket már az Instagram-oldalukon is közzétettek, Tyler Mitchell fotográfus készítette a képeket. Elég megosztóak lettek a címlapok, egyeseknek tetszettek, ám mások éles kritikákkal bírálták azokat. Az alábbi felvételnél a háttér, Kamala Harris szettje, illetve a bőrszíne csapta ki a biztosítékot.

"Anna Wintour! Mekkora egy vicc ez! Tényleg ezeket a képeket kellett kiválasztani a címlapra?", "Úgy néz ki, mintha egy kilencedik osztályos tanuló csinálta volna a fotókat, borzalmasak!", "Jaj, de szörnyű ez a szett.", "Muszáj fejlődnötök, Kamala gyönyörű bőrét teljesen kifehérítettétek" - fogalmazták.

Számos kommentelő megjegyezte, hogy Harris sokkal igényesebb címlapot érdemelt volna: "Már annyi borítótokat láttam. Kamala a mi első női alelnökünk! Szolgáltassanak igazságot, és tervezzék meg újra a címlapot! Legyen olyan mögötte a háttér, ami hozzá méltó! Az a régi függöny vagy ruhaanyag az igazgató irodájából eléggé sértő. Ez egyáltalán nem ezt a szép nőt képviseli!" - fogalmazta egy kritikus.

A digitális kiadás borítóját már kevesebb kritika érte, bár itt is többen megjegyezték, hogy teljesen kifehérítették a bőrét, aminek egyáltalán nincs jó üzenete. Egyesek azt is kifogásolták, hogy az elmúlt négy évben a Vogue egyszer nem tette címlapjára Melania Trumpot, ami egyenlő a tiszteletlenség jelével.

Mások azt kérték, kerüljön inkább ez a kép a nyomtatott verziók elejére, mert ez sokkal elegánsabb és letisztultabb, mint a másik.

Jill és Joe Biden lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Jill és Joe Biden lánya, Ashley.

Ezt is szeretjük