Már összeházasodtak? Az Agymenők sztárját esküvői ruhában kapták lencsevégre
Kaley Cuoco július óta alkot egy párt kedvesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kaley Cuocót esküvői ruhában kapták lencsevégre, amely nagyon jól állt neki, ám ez még csak egy főpróba volt. A fiatal színésznő és szerelme, Ryan Sweeting csak az eljegyzésnél tartanak, még ezt a lépcsőfokot is nagyon gyorsan lépték meg, hiszen csupán júliustól alkotnak egy párt. A People magazinnak a barátok erősítették meg, hogy a páros eljegyezte egymást, és azt is hozzátették, hogy valóban hatalmas és szenvedélyes szerelem van közöttük.

Az Agymenők sztárja ezúttal csupán a munka kapcsán bújt esküvői ruhába, ugyanis szeptemberben kezdetét vette új filmjének forgatása, mely The Wedding Ringer címmel kerül majd a mozikba. A színésznő elkényezteti a rajongókat, hiszen a közösségi oldalon rengeteg fotót oszt meg kedvesével való vidám, közös életéről. Nézegesd meg a képeket!
 

Szebb volt, mint Katalin?

A luxemburgi herceg és kedvese, Claire Lademacher egy templomi esküvő keretében kimondta egymásnak a boldogító igent. A menyasszony lélegzetelállítóan gyönyörű ruhában volt, egyesek szerint szebb volt, mint Katalin. Ne hagyd ki az esküvői fotókat!

Ezt is szeretjük