Már összeházasodtak? Az Agymenők sztárját esküvői ruhában kapták lencsevégre

Kaley Cuoco július óta alkot egy párt kedvesével.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kaley Cuocót esküvői ruhában kapták lencsevégre, amely nagyon jól állt neki, ám ez még csak egy főpróba volt. A fiatal színésznő és szerelme, Ryan Sweeting csak az eljegyzésnél tartanak, még ezt a lépcsőfokot is nagyon gyorsan lépték meg, hiszen csupán júliustól alkotnak egy párt. A People magazinnak a barátok erősítették meg, hogy a páros eljegyezte egymást, és azt is hozzátették, hogy valóban hatalmas és szenvedélyes szerelem van közöttük.

Az Agymenők sztárja ezúttal csupán a munka kapcsán bújt esküvői ruhába, ugyanis szeptemberben kezdetét vette új filmjének forgatása, mely The Wedding Ringer címmel kerül majd a mozikba. A színésznő elkényezteti a rajongókat, hiszen a közösségi oldalon rengeteg fotót oszt meg kedvesével való vidám, közös életéről. Nézegesd meg a képeket!
 

Szebb volt, mint Katalin?

A luxemburgi herceg és kedvese, Claire Lademacher egy templomi esküvő keretében kimondta egymásnak a boldogító igent. A menyasszony lélegzetelállítóan gyönyörű ruhában volt, egyesek szerint szebb volt, mint Katalin. Ne hagyd ki az esküvői fotókat!

Ezt is szeretjük