Összekapott a díjátadón az Agymenők két sztárja - Emiatt szólalkoztak össze

Kaley Cuoco lekapta a tíz körméről Jim Parsonst.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Agymenők sorozat szőke Pennyjét alakító Kaley Cuoco kiakadt, amikor megtudta, hogy mindenki kedvenc Sheldonja, Jim Parsons nem a sorozatbeli kollégái mellett foglal majd helyet az SAG-gálán, hanem A számolás joga című film szereplői körében ül majd a díjátadón, hiszen ő is komoly szerepet kapott a sikerfilmben. Erre a színésznő kész patáliát csapott a riporter előtt, ugyanis szerette volna, ha az Agymenők-család együtt ünnepel, hiszen idén is jelölték őket a legjobb sorozat kategóriában - igaz, az Orange is the New Black széria sztárjai elhappolták előlük a díjat.

Jim Parsons magyarázkodni kezdett, hogy megkérte a szervezőket, tolják közel a két asztalt, de Kaley nem tágított: közölte, hogy ő sem ül át a Modern család asztalához, így neki a színésznek sincs joga elhagyni kollégáit. Végül a színésznő kegyesen megbocsátott, és közölte, hogy természetesen nem volt komoly az igencsak túljátszott felháborodása, ugyanúgy szeretik egymást Jim Parsonsszal, csak szereti elindítani a pletykaáradatot a viszályukról.

Ilyen dögös a való életben az Agymenők Amyje

Amyt alakítja az Agymenők nagy sikerű sorozatában Mayim Bialik, aki egy szemérmes, csúnyácska neurológus lány bőrébe bújik a szerep kedvéért.
A való életben azonban igazi bombázó - nézd meg, hogy néz ki!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük