Összekapott a díjátadón az Agymenők két sztárja - Emiatt szólalkoztak össze
Kaley Cuoco lekapta a tíz körméről Jim Parsonst.

nagykep?cikkid=169203&kep=kaley-cuoco-jim-parsons-vita-sag-aszta
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Agymenők sorozat szőke Pennyjét alakító Kaley Cuoco kiakadt, amikor megtudta, hogy mindenki kedvenc Sheldonja, Jim Parsons nem a sorozatbeli kollégái mellett foglal majd helyet az SAG-gálán, hanem A számolás joga című film szereplői körében ül majd a díjátadón, hiszen ő is komoly szerepet kapott a sikerfilmben. Erre a színésznő kész patáliát csapott a riporter előtt, ugyanis szerette volna, ha az Agymenők-család együtt ünnepel, hiszen idén is jelölték őket a legjobb sorozat kategóriában - igaz, az Orange is the New Black széria sztárjai elhappolták előlük a díjat.

Jim Parsons magyarázkodni kezdett, hogy megkérte a szervezőket, tolják közel a két asztalt, de Kaley nem tágított: közölte, hogy ő sem ül át a Modern család asztalához, így neki a színésznek sincs joga elhagyni kollégáit. Végül a színésznő kegyesen megbocsátott, és közölte, hogy természetesen nem volt komoly az igencsak túljátszott felháborodása, ugyanúgy szeretik egymást Jim Parsonsszal, csak szereti elindítani a pletykaáradatot a viszályukról.

Ilyen dögös a való életben az Agymenők Amyje

Amyt alakítja az Agymenők nagy sikerű sorozatában Mayim Bialik, aki egy szemérmes, csúnyácska neurológus lány bőrébe bújik a szerep kedvéért.
A való életben azonban igazi bombázó - nézd meg, hogy néz ki!

Ezt is szeretjük