Férjhez ment a népszerű sorozatsztár - Extravagáns szettben mondta ki az igent

Az Agymenők főszereplője, Kaley Cuoco ismét megházasodott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Az Agymenők főszereplője, Kaley Cuoco ismét megházasodott.

Ismét oltár elé állt az Agymenők című sorozat gyönyörű színésznője, Kaley Cuoco. A sorozatsztár és műlovagló kedvese, Karl Cook San Diegóban mondták ki a boldogító igent egymásnak, egy igazán bohém ceremónián.

Különös menyasszonyi ruhát viselt

Kaley már az előző esküvőjén sem hagyományos esküvői ruhában állt oltár elé - akkor egy rózsaszínű darabra esett a választása. Erre a sorozatban is megemlékeztek, ugyanis, amikor először kimondta az igent szériabeli kedvesének, Leonardnak, szintén egy rózsaszín ruhácskát viselt. Ezúttal két ruhája is volt: egy vintázs, köpenyes csipkecsodában ment férjhez, majd később egy csipkeoverallban ünnepelt.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

@ normancook által megosztott bejegyzés,

A színésznő fotókat is megosztott a menyegzőről, ami stílusosan egy lovardában zajlott le, hiszen nemcsak Karl Cook van oda a lovakért, hanem a sztár is hosszú évek óta űzi ezt a sportot - igaz, csak amatőr szinten. A jeles napon természetesen velük ünnepeltek az agymenős kollégák - sőt, még Kaley imádott kutyusai is ott voltak az esküvőn.

Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕

@ normancook által megosztott bejegyzés,

A sztár az előző házassága után sosem gondolta volna, hogy újra férjhez megy - korábban ezt nyilatkozta erről a Cosmopolitan magazinnak:

- Őszintén szólva a válásom után úgy gondoltam, hogy soha többé nem megyek férjhez. Az exem miatt még a házasság szótól is kirázott a hideg. Miután összeházasodtunk, teljesen megváltozott, mintha nem is az az ember lett volna, akibe beleszerettem. Nem tartom ezért hibásnak, ahogy magamat sem. Arra jó volt ez az egész, hogy rájöjjek, mire vágyok egy kapcsolatban. Tudtam, hogy türelmesnek kell lennem, és a karma megjutalmazott... Karllal - mondta a lapnak.

Ezt is szeretjük