Jennifer Aniston férje már megbánta? Nézd meg, milyen furcsa nyilatkozott tett
Justin Theroux érdekesen nyilatkozott esküvőjük kapcsán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 5-én mondta ki az igent Jennifer Aniston Justin Theroux-nak, de a színész máris érdekes nyilatkozatot tett az esküvőjével kapcsolatban.

Míg Jennifer szinte ragyog, amióta férjes asszony lett belőle, Justin bevallotta, hogy az esküvővel kapcsolatos szervezés hatalmas nyűg volt.

Nem élvezte az előkészületeket

- Tudtam, hogy egy esküvő sok macerával jár, és nem mondom, hogy nem élveztem egy-két részét a szervezkedésnek, de az, hogy ilyen titokban tető alá hozzuk a házasságot, hatalmas feladat volt - nyilatkozta a Daily Newsnak.

Három évvel azután, hogy eljegyezte a színésznőt, Justin végre beadta a derekát, és oltár elé vezette Jennifert. A meghívott sztárok többsége is úgy tudta, hogy Justin 44. születésnapját ünneplik majd, nehogy véletlenül kikotyogja valaki a nagy titkot.

A ceremónián olyan ikonikus sztárok voltak jelen, mint John Krasinski, Emily Blunt, Lisa Kudrow, Howard Stern, Sia, Chelsea Handler, Lake Bell, Ellen DeGeneres és Terry Richardson.

- Örültem, hogy végre vége a felhajtásnak, olyan érzés volt, mintha mázsás súlyok kerültek volna le a vállamról. Azért örülök, hogy végre megtettük. Azt akartuk, hogy tökéletes legyen, és végül is az is volt. A macera ellenére - nyilatkozta a sztár.

Ezt is szeretjük