A sármos kanadai elnök szakállat növesztett: így is felismernéd Justin Trudeau-t?
Justin Trudeau új stílusra váltott.

justin-trudeau-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Trudeau-t az egyik legsármosabb politikusnak tartják, a kanadai elnök erős kisugárzásával minden nőt levesz a lábáról. Amikor Katalin hercegnével vagy Melania Trumppal találkozott, a fotókon jól látszott, hogy Vilmos herceg felesége és a first lady is kicsit zavarba jött tőle.

Általában mindig rövidre nyírt hajjal és csupasz arcbőrrel mutatkozik, ám az elmúlt hónapokban megváltoztatta a külsejét.

Justin Trudeau külseje nagyon megváltozott

Trudeau új külsőre váltott, a karanténidőszak alatt kicsit hosszabb lett a haja, emellett szakállat is növesztett. Bár már év elején borostával mutatkozott, de ennyire nem volt hosszú az arcszőrzete. Akik a régi külsővel szokták meg, nem biztos, hogy egyből felismernék őt. Stílusváltás ide vagy oda, sármjából továbbra sem veszített, bár ezzel nem minden rajongója ért egyet.

justin trudeau szakállal
Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

A Twitteren többen is kérték a politikust, hogy szabaduljon meg a szakálltól: "Justin Trudeau még most is sármos, viszont a szakállnak mennie kell", "Megborotválkozna, kérem? Nevetségesen néz ki így!", "Nem tudom, mire volt jó, hogy új külsőre váltson, de ez az arcszőrzet nem áll neki jól", "A hosszabb frizura nagyon jól áll, de az őszülő szakáll már kevésbé, a kettő együtt pedig végképp nem jó párosítás. Vajon mit szólhatott mindehhez a felesége?" - írták a kritikusok.

Volt, aki egy favágóhoz hasonlította őt, de volt olyan Twitter-felhasználó is, aki a Star Warsból ismert Obi-Wan Kenobira asszociált. Mások egyből a védelmére keltek, és kifejezték, hogy még az új külsejével is jól fest.

"Bárcsak én is ilyen menő szakállat tudnék növeszteni" - írta egy kommentelő.

Ő Justin Trudeau felesége

Justin Trudeau szíve már több mint egy évtizede foglalt, képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a kanadai elnök felesége.

Ezt is szeretjük