Ő Justin Bieber csodaszép édesanyja: olyan a képen, mintha a nővére lenne

Fantasztikusan néz ki fia mellett a képen, azt is elárulta, szerinte milyen apa lesz a fiából.

Justin Bieber édesanyja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Justin Bieber édesanyja egyszerűen csodásan fest azon a fotón, melyen az énekes mellett látható. Pattie Mallette akár a nővérének is elmehetne, annyira szép és fiatalos.

Justin Bieber édesanyja

Apák napja alkalmából ünnepelte fiát Justin Bieber édesanyja. Az énekes és felesége még májusban jelentette be a hírt, hogy gyermekük lesz, így hamarosan apai örömök elé néz. A jeles napon egy képösszeállítással gratulált fiának, a fotókon Justin Bieber és Hailey Bieber látható.

Karácsonykor viszont közös szelfiket is tett ki fiával Instagram-oldalára Pattie Mallette, melyen szembetűnő, hogy milyen gyönyörű.

„Boldog apák napját, Justin! Amióta az eszemet tudom, mindig is édesapa szerettél volna lenni” - írta friss posztja mellé a 49 éves édesanya, aki rengeteget tagadhatna le korából.

Azt is hozzátette, szerinte fiából a legjobb apa lesz a világon, hiszen rengeteg szeretet van benne, amit át tud majd adni.

Enrique Iglesias 73 éves anyukája lenyűgözően néz ki: 20 évet letagadhatna

Isabel Preysler 73 évesen is sugárzó szépség, akire világsztár énekes fia is rendkívül büszke.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük