Justin Bieber súlyos betegségéről vallott - Ezért nem festett túl jól az utóbbi időben
Justin Biebert Lyme-kórral diagnosztizálták.

justin-bieber-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Bieber, a tinilányok egyik legnagyobb kedvence utolsó albumát 2015-ben jelentette meg, amivel 2017-ig turnézott, azóta nem adott ki új lemezt, csak más előadókkal jelentek meg kollaborációi. A munka területén azért is vonult kicsit a háttérbe, mert egészségügyi gondjai lettek.

Az utóbbi egy évben több olyan paparazzofelvétel is napvilágot látott róla, amelyen nem nézett ki túl jól, többen azt pletykálták róla, hogy lehet, rácsúszott a drogokra, de a külseje megváltozása hátterében teljesen más dolgok álltak. A TMZ pletykalap megírta róla, hogy a sztárt Lyme-kórral diagnosztizálták, a 25 éves énekes erről reagált hivatalos Instagram-oldalán.

Justin Bieber megerősítette, hogy Lyme-kórban szenvedett

Justin Bieber a posztjában nem kertelt, szókimondó stílusban reagált a róla szóló híresztelésekre.

"Sok ember megállás nélkül azt hajtogatja, hogy Justin Bieber milyen sz*rul néz ki, biztos metamfetaminfüggő lett, és hasonlók, az viszont már nem jut el a tudatukig, hogy korábban Lyme-kórral diagnosztizáltak, nemcsak ezzel, hanem mononukleózissal is, ezek pedig hatással voltak a bőrömre, az agyi funkcióimra, az energiáimra, az egész testemre" - fogalmazta.

Azt is kifejtette, hogy a YouTube-csatornájára feltesz egy róla készült dokumentumfilmet, aminek középpontjában a betegsége és annak legyőzése lesz.

"Kemény éveken vagyok túl, de a megfelelő eljárásokkal kezelni lehet ezt a betegséget. Visszatérek, és jobban leszek, mint előtte" - ígérte meg rajongóinak.

Az énekes egyébként már régóta ígérte, hogy hamarosan visszatér a zene világába, ám eddig azért halasztotta új dalának megjelenését, mert az egészségügyi állapota még nem volt a megfelelő, azonban 2020-ban várhatóan újult erővel tér vissza, és új turnéra is készül, erről is szó lesz a hamarosan megjelenő dokumentumfilmjében.

Az egykori tinibálvány, Lindsay Lohan így néz ki napjainkban

Lindsay Lohan volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinisztárja. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy tönkretette a plasztika a színésznőt.

Ezt is szeretjük