Lindsay Lohan volt az egyik leggyönyörűbb tinisztár - Így szétplasztikáztatta magát
Lindsay Lohan már csak árnyéka önmagának.

lindsay-lohan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos világsztár esik abba a hibába, hogy már az első ráncuk kialakulásánál eljátszadoznak a plasztika vagy éppen a botox gondolatával. Ennek az egyik oka az, hogy a hírességek valahol ott az arcukból, a testükből élnek, így igyekeznek mindig a legtökéletesebb és a legszebb formájukat hozni, így egyfajta ördögi körbe esnek. A '90-es évek egyik cuki gyereksztárja, majd a 2000-es évek egyik legmenőbb tinisztárja, Lindsay Lohan is túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat.

A Bajos csajok, az Apád-anyád idejöjjön!, illetve a Nem férek a bőrödbe című vígjátékok sztárja mára felismerhetetlenül néz ki a legfrissebb fotóin, annyira eltorzult az arca. Az igaz, az ő esetében nemcsak a plasztikai beavatkozások, hanem a kicsapongó életmódja is hozzájárult a mai énjéhez. A Mirror bulvárlap megkérdezte az angol MYA Plasztikai Intézet egyik szakértőjét azzal kapcsolatban, hogy a sztár mégis mely testrészeit szabatta át.

A szakértő úgy vélte, hogy Lindsay Lohan az orrát szabatta át, az ajkait és az orcáját is feltöltette. Utóbbi azért rizikós egy kicsit, mert ha túl sok anyagot fecskendeznek bele az ember orcájába, úgy néz ki a végén, mintha fel lenne dagadva, az pedig nem nyújt szép látványt. Szerinte több botoxkezelésen is átesett.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Lindsay Lohan.

Ezt is szeretjük