Hipóval öntötték arcon a népszerű sorozatsztárt - Kórházban ápolják
Jussie Smolett, az Empire sztárja súlyosan megsérült.

jussie-smollett-hipo-korhaz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jussie Smolett az Empire sorozat egyik főszereplője, ő alakítja a szériában Jamal Lyont, már 2015 óra. A sztár közkedvelt a nézők körében, azonban úgy tűnik, nem mindenkinek tetszett a szinte csak afroamerikai színészekből álló sorozat, a férfi ugyanis gyűlölet-bűncselekmény áldozata lett.

Hipóval öntötték arcon

Smollettet elkapta az utcán két férfi, akik Trump elhíresült piros sapkáját viselték, melyen a Make America Great Again - azaz a Tegyük ismét naggyá Amerikát - felirat díszeleg. A színész éppen egy szendvicsbárból lépett ki, ahol elfogyasztotta a vacsoráját, amikor a két rasszista és szexista idegen közrefogta. Alaposan összeverték a színészt, akinek több bordája eltörött, ráadásul, ha ez nem lett volna elég, hipót is öntöttek az arcába.

Korábban is kapott már fenyegetéseket, miután 2015-ben, az Ellen Show-ban felvállalta, hogy a saját neméhez vonzódik, azonban eddig soha nem érte ilyen jellegű támadás. Mivel a támadói Trump szlogenjét skandálták a támadás alatt, az elnököt támogató politikusok mind felszólaltak, hogy elhatárolódnak ezektől a cselekményektől, és mielőbbi felépülést kívánnak a színésznek.

Úgy tűnik, mégis igaza lesz Alyssa Milanónak, a Bűbájos boszorkák egykori sztárjának, aki alaposan magára haragította a Trump-fanatistákat, amikor közölte, hogy Trump piros sapkája az új fehér csuklya, amit annak idején a Ku-Klux-Klán tagjai viseltek. Hasonló támadás történt itt is: két fehér amerikai megbüntetett egy férfit csupán a bőrszíne és a szexuális hovatartozása miatt. Az elnök egyelőre nem ejtett szót a támadásról.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük