Nem túl merész? Mélyen dekoltált ruhát viselt a gálán a fiatal énekesnő

Jade Ewan fekete bőrruhában, a többi csapattag nélkül jelent meg a skót divatgálán.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 24 éves énekesnő, Jade Ewen Keisha Buchanan helyére érkezett a Sugababes csajformációba, azután, hogy 2009-ben ő képviselte az Egyesült Királyságot az Eurovíziós Dalfesztiválon, és ötödik helyezésével az elmúlt évek legjobb brit eredményét hozta. Jade a csapat legfiatalabb tagjaként új lendületet vitt az együttesbe.

A fiatal énekesnő most a Sugababes többi tagja nélkül volt hivatalos egy skót divatgálára. Tény, hogy igyekezett emlékezetessé tenni ottlétét, hiszen meglehetősen merész ruhát választott. A 24 éves sztár alakját kihangsúlyozó, fekete bőrruhát viselt, aminek mélyen kivágott felsőrésze kicsit talán túl sokat engedett láttatni.

Ám júniusban nem ő volt az egyetlen, aki a keblével keltett feltűnést a vörös szőnyegen. Nézd meg összeállításunkat az első nyári hónap legmerészebb dekoltázsairól!

A legszexibb sztárdekoltázsok

Hollywoodban, ha valaki népszerű akar lenni, akkor általában felvesz egy mélyen dekoltált ruhát, és máris rászegeződik minden tekintet, az összes fotós őt fényképezi.

Összeállításunkban végiglapozhatod, mennyit mutatnak a sztárok magukból az ilyen eseményeken. Nézd meg, és döntsd el, melyik sztár rendelkezik a legszebb dekoltázzsal!

Ezt is szeretjük