Volt nője kiteregette Brad Pitt múltjának titkát
Meglepő vallomás
A népszerű sztárapuka egyik régi barátnője egy interjúban mesélte el, milyen volt együtt élni Brad Pitt-tel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Juliette Lewis a közelmúltban a Book magazinnak adott kendőzetlen interjút, amiben többek között Brad Pitthez fűződő szerelmi viszonyának pikáns és zavarba ejtő részleteit is felidézte. A 36 éves amerikai színésznő, aki az elmúlt években inkább zenei karrierjére koncentrált, szemrebbenés nélkül teregette ki a szennyest és osztotta meg a világgal románcuk részleteit.


- Nagyszerű időszak volt ez az életemben, mivel teljesen ismeretlenek voltunk. Mindketten sokat küszködtünk, és Brad nem sokkal a kapcsolatunk vége után befutott.

De akkor még csak ismeretlen fiatal színészek voltunk Los Angelesben. Emlékszem arra a kis házikóra, amiben együtt éltünk a Melrose Avenue-n, és hogy egy csomót füveztünk – mesélte Lewis a magazinnak.

Rendszeresen kikezdett munkatársaival

A színésznő még csak 16 éves volt, amikor együtt szerepelt a nála tíz évvel idősebb Brad Pitt-tel az 1990-es Too Young To Die című krimiben.

Ezt követően még egy alkalommal állt a kamerák elé a sármos színész oldalán, méghozzá az 1993-as Kalifornia című thrillerben, amiben Pitt egy eszelős sorozatgyilkost formált meg.

Angelina Jolie jelenlegi párjának a nyolcvanas-kilencvenes években amúgy is szokása volt kolléganőivel kikezdeni - nem véletlenül került közeli kapcsolatba több olyan színésznővel, akivel együtt dolgozott.

A Head of the Class forgatásán például Robin Givensszel szűrte össze a levet, a Cutting Glass stábjából pedig Jill Schoelen fejét csavarta el.

Lewishoz hasonlóan eljegyezte Gwyneth Paltrow-t is, akivel a Hetedik című sorozatgyilkosos moziban dolgozott együtt, de egyiküket sem vette feleségül. Pitt mindössze egyszer állt az oltár elé, méghozzá Jennifer Anistonnal 2000-ben, ám házasságuk 2005-ben válással végződött.

Arról nem is beszélve, hogy hiába emlegetik őt sokan Angelina Jolie férjeként, az igazság az, hogy a sztárpár a mai napig nem házasodott össze.

Ezt is szeretjük