40 fölött szexibb, mint valaha Julianna Margulies
Julianna Margulies, a Vészhelyzet Hathaway nővére mostanában új sorozatban domborít, de otthon férj és gyerek várja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik annak idején követték a Vészhelyzet dokijainak és nővérkéinek kacifántos kalandjait, azoknak bizonyára nem kell bemutatni Julianna Margulies színésznőt.

Margulies ugyanis a kezdetektől hat évadon keresztül keltette életre Carol Hathaway nővért, aki nem mellékesen a George Clooney alakította nőcsábász Ross dokival keveredett viszonyba. A se-vele-se-nélküle kapcsolatban élő páros, mint a 15. évad záróepizódjában kiderült, végül mégiscsak az együttélés mellett döntött, és korábban megszületett ikreiket is közösen szándékoztak felnevelni.

Kórház után színpad

Bár a színésznőt nemcsak a közönség, de a kritikusok is szerették - hat Emmy-jelöléséből egyet díjra is váltott 1995-ben -, és állítólag 27 millió dollárt ajánlottak fel neki, ha visszatér a kórházsorozatba, ő nem változtatta meg döntését, és inkább New York színpadain próbált szerencsét. A színházlátogatók például a híres Vagina monológok egyik szereplőjeként találkozhattak vele.

Természetesen a filmezést sem hagyta abba: rajongói láthatták például a Szellemhajó és a Kígyók a fedélzeten című horrorokban, ezenkívül több alkalommal is felbukkant olyan sorozatokban, mint a Maffiózok és Az elveszett szoba. Mostanában pedig megint egy széria kapcsán hallunk az immáron 43 évessé érett bombázóról.

A Canterbury esetek című, mindössze hat részt megért sorozat kudarca után úgy tűnik, Margulies ismét nyerő kártyát húzott. A színésznőre osztották ugyanis A férjem védelmében - eredetiben The Good Wife - című izgalmas széria főszerepét. Bár még csak a második évadot forgatják, Alicia Florrick, a családjáért mindenre kész anya szerepének eljátszásáért máris Golden Globe-bal jutalmazták január 17-én.

Nálunk is látható

Ez a dátum egyébként más szempontból is különös jelentősséggel bír a színésznő életében, hiszen 2008-ban pontosan ezen a napon született kisfia, Kieran, férjétől, Keith Lieberthaltól, akivel immáron harmadik éve házasok.

A férjem védelmében egyébként a 2009-es egyesült államokbeli Nielsen-felmérés szerint a 25 és 54 év közötti nők körében megszerezte az abszolút aranyérmet az újonnan indult sorozatok tekintetében.

Ezzel olyan friss szériákat utasított maga mögé, mint a Courteney Cox főszereplésével készült Cougar Town, illetve az NCIS: Los Angeles. Ám ami a magyar nézők számára a legfontosabb: nálunk most vasárnap, azaz 2010. január 24-én, este nyolckor kezdik vetíteni a Hallmark csatornán.
Ezt is szeretjük