Ráncait vállalva is ragyog a 44 éves Julia Ormond
Bizonyító fotók
Julia Ormond fittyet hány a kötelező hollywoodi szabályra, és plasztikai műtétek nélkül is elégedett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Ormond nem hagyta, hogy az álomgyár bedarálja, és karrierje csúcsán úgy döntött, az új kihívások kedvéért letér a bejáratott színészi útról.

14 évvel ezelőtt Guinevere hercegnőként és az idei Golden Globe-gálán

Ugyanilyen kategorikusan utasítja el a sebészeti beavatkozásokat is, nem akar beállni a szétbotoxolt celebek szánalmas sorába.

- Nem ítélem el azokat, akik sebészhez fordulnak, engem is megkísértett a gondolat. Azt kívánom, bár ne a kötelező elvárásnak akarnának megfelelni a kolléganőim! Túl szigorúan ítéljük meg magunkat, pedig nekem még egyetlen pasim sem panaszkodott a petyhüdt részeim miatt! - fejtette ki véleményét a brit magazinnak adott interjújában.

Önként szállt ki a hollywoodi mókuskerékből

Ormond törékeny, barna szépségként a viszonylagos ismeretlenségből egyből az A-listás filmsztárok között katapultált, és a kilencvenes évek kosztümös filmjeinek kötelező romantikus hősnője lett.

Az új Julia Robertsként emlegetett színésznőt sorra a legsármosabb partnerekkel rakták össze. A Szenvedélyek viharában című filmben Brad Pitt-tel forgatott forró ágyjeleneteket, a Sabrinában Harrison Ford volt a párja, Az első lovagban pedig Richard Gere küzdött Guinevere hercegnő kegyeiért.

- Kimerült voltam és agyonhajszolt. Elvesztem a munkában, ezért visszavettem a tempóból. Elmenekültem Hollywoodból, kreatívabb szerepekre vágytam – emlékezett vissza a hirtelen jött siker őrült éveire.

A váltás valóban éles volt, a szirupos romantikát hátrahagyva ezután olyan filmekben vállalt szerepet, mint bizarr Dobozba zárt szerelem vagy a Benjamin Button különös élete.

A szingli sztármami szeretne még egy gyereket

Akkoriban már túl volt egy váláson, első házassága Rory Edwardsszal 1994-ben ért véget. Később Jon Rubin politikai aktivista mellett találta meg a boldogságot, a házasságból egy kislánya is született, Sophie most ötéves. A kapcsolat azonban válságba került, a pár kilenc év házasság után különvált.

- Szeretnék még gyereket, de szembe kell néznem az igazsággal, ez valószínűleg már nem fog megadatni nekem. Egy válás mindig szívszaggató, de abban egyetértünk, hogy Sophie-nak anyagi és érzelmi biztonságot kell nyújtanunk – vallott érzéseiről Ormond.

A bájos és szimpatikus színésznő az ENSZ jóléti nagyköveteként a nemzetközi humanitárius munkából is kiveszi részét. Amikor nem utazik, akkor forgat - legutóbb a New York-i helyszínelők ötödik évadának magabiztos nyomozónőjeként láthattuk.
Ezt is szeretjük