Félpucéran strandolt a pocakos Richard Gere

A hatvanéves egykori sármőr a tengerparton múlatta az időt családjával, de a pocakos, őszhajú színészt nemigen ismerték fel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Micsoda nő! korosodó sztárja idén nyáron a Franciaországhoz tartozó, karibi San Bartolomeo szigetén töltötte a vakációt feleségével, a 48 éves Carey Lowell színésznővel – mostanában Jamie Ross ügyvédnőként láthatjuk az Esküdt ellenségek sorozatban - és kilencéves fiával, Homer Jamesszel.

Kidolgozott felsőtestéért egykoron megőrültek a nők

A kis család nemigen vonta magára a figyelmet, míg az asszony a parton napozott, apa és fia búvárkodtak a sekély vízben. Tény, hogy egykor szívdöglesztően feszes felsőtestének már nyoma sincs, de Gere még nagypapás pocijával együtt is jól tartja magát korához képest.

Sokak szerint sármja még mindig a régi

A fiatal Gere híresen szép testét tornászmúltjának köszönhette, a Massachusettsi Egyetemre is sportösztöndíjjal jutott be.

Színpadra csak később került, eredetileg nem is prózai színészként, hanem énekes-táncosként. Zenei tehetségét később a Chicagóban és Jennifer Lopez táncpartnereként a Hölgyválaszban is bizonyította.

A hiúzszemű színészt láthattuk már hűséges lovag, hódító nőcsábász vagy dörzsölt ügyvéd szerepében – Az első lovag, A hűtlen, Vörös sarok -, gyakorlatilag minden jól állt neki. Ma is komoly női rajongóbázisa van, akik pocakosan és ritkuló hajjal is bálványozzák a vonzó színészt.

Köztudott, hogy Gere húsz éve buddhista és Tibet függetlenségének elkötelezett híve. Emellett nagy környezetvédő, jelentős összegekkel támogatja az esőerdőkért küzdő Survival International szervezetet.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Vásznon is feltűnik néha, legutóbb az Antoine Fugua rendezte Brooklyn’s Finest című krimit forgatta New Yorkban, melyet a 2009-es Sundance fesztiválon már be is mutattak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A film remélhetőleg ez év végére vagy jövő év elejére hazánkba is elér.

Ezt is szeretjük