Julia Roberts 50 évesen szebb, mint valaha - Csodásan áll neki a szőke haj
Csodaszép a legfrissebb fotóin a színésznő.

julia-roberts-rozsaszin-bluz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője volt: a Micsoda nő! című filmben mindenki imádta, ahol Richard Gere oldalán alakított egy szeretni való, életvidám utcalányt, akire végül természetesen rátalált a szerelem milliárdos partnere oldalán.

Ötvenévesen is csodaszép

Habár régen a huszonéves színésznőcskék uralták Hollywoodot, ma már felülírták ezt a szabályt - az ötvenes az új húszas, ahogy mondják az álomgyár középkorú szépségei. Nem is csoda, hiszen Julia Roberts talán jobban is néz ki most, mint karrierje csúcsán - ráadásul meglepő lehet, de plasztikai műtétek nélkül ilyen dögös.

julia-roberts-rozsaszin-bluz-nagy

Ráadásul nemcsak annak örülhet, hogy túl az ötödik ikszen is csúcsszuper a külseje, a karrierje is szárnyal. Legutóbb az Oscar-díjra is jelölt Igazi csoda című filmben láthattuk, most pedig a Homecoming című sorozatot forgatja, melyben ő alakítja Heidi Bergmant.

Ezeket a fotókat a hétvégén lőtték róla Malibuban, valószínűsíthetően egy reklámkampányhoz vagy csak szimplán magazinanyaghoz készültek. Julia káprázatosan fest: szűk, kőmosott farmerban, lazacszínű blúzban és vagány napszemüvegben pózol a képeken. A haja is fantasztikus: habár vörös lobonccal szokhattuk meg, a szőke talán még annál is jobban áll neki.

Ezt is szeretjük