Julia Roberts új külsején ámul a világ - Így áll neki a rövid frizura
Julia Roberts megváltoztatta a külsejét - imádjuk a nyári frizuráját.

julia-roberts-rovid-haj-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts a nyolcvanas évek óta hosszú, göndör, vörös fürtjeivel hódított, azonban úgy tűnik, egy ideje már unja ikonikus frizuráját, annak ellenére, hogy ez a fazon még mindig igencsak népszerű a rajongók körében.

Levágatta a haját

Az elmúlt években visszatért az eredeti, barna hajszínéhez, amibe jókora adag szőke melír is került. Most azonban még nagyobbat újított: le is vágatta a haját. A nyár nagy slágerét, a long bobot újította be, némi balayage festéssel, és minden eddiginél világosabb lett a hajszíne.

A rajongók odavannak az új hajstílusáért, csak úgy záporoztak a kommentek a közösségi oldalakon. "Fantasztikus ez a haj, annyira friss, üde és fiatalos", "Én is ilyet kérek a fodrászomtól, nagyon tetszik! Pedig azt hittem, hogy a göndör vörösnél semmi nem áll neki jobban", "Julia Roberts igazi istennő! Ezzel a hajjal sokkal fiatalabbnak tűnik, simán kinéz 38-39-nek!" - írták a lelkes hozzászólók.

A színésznő, aki a Calzedonia márka hivatalos nagykövete, éppen egy reklámot készít a cégnek Veronában, ott kapták lencsevégre a lesifotósok. Ugyan nagyon csinos volt, de senki sem a ruhájára figyelt - az új frizurája egyértelműen ellopta a show-t, mindenki csak arról beszélt.

Az is lehet, hogy egy új szerep miatt kurtította meg a fürtjeit, ugyanis most forgatja a Little Bee című drámát, amiben lehet, hogy már kifejezett kérés volt, hogy rövidebb hajjal tűnjön fel. Egyelőre semmit nem nyilatkozott az új frizurájával kapcsolatban, így valószínűbb, hogy egyszerűen ráfért már egy stílusváltás.

Bikiniben is bombázó

51 éves, de még mindig elképesztő az alakja - nézd meg, hogy áll Julia Roberts-en a bikini!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük