Julia Robertsről elképesztő felvételt készítettek: 30 év alatt ennyit változott
Különleges fotó készült, Julia Roberts fiatalkori énjével pózol.

julia roberts cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts az egyik legnépszerűbb sztár napjainkban, a szórakoztatóiparban már több mint harminc éve dolgozik, a világhírnevet az 1990-es Micsoda nő! című romantikus komédiának köszönheti.

A gyönyörű színésznőről különleges montázsokat készített Ard Gelinck, a holland fotóművész. Megmutatta, mennyit változott a sztár ikonikus szerepe óta.

Julia Robertsről érdekes képeket gyártott a művész

Ahogy az alábbi felvételen látható, az 52 esztendős Julia Robertset éppen átkarolja fiatalkori énje. Mint mindenki, így ő is változott a három évtized alatt, ám szépsége semmit nem kopott, sőt napjainkban is fantasztikusan néz ki, a rajongók szintén így gondolják.

A férfi nemcsak a fiatal felnőtt, hanem a kislánykori képe mellé is odaszerkesztette a színésznő mostani felvételét. Itt is látszik, hogy Roberts mosolya már gyerekként is roppant elbűvölő volt. A rajongók nem győzték dicsérni ezt a Photoshop-munkát.

Ard Gelinck szinte naponta tölt fel ezekhez hasonló képeket hírességekről, szinte nincs olyan A-listás sztár, akiről még ne készített volna régi és újkori fotós összeállítást. 

Julia Roberts és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Julia Roberts szívét.

Ezt is szeretjük