Julia Roberts fekete-fehér estélyit húzott otthonra: ezt viselte volna az idei MET-gálán

Számos híresség posztolt az idén elhalasztott MET-gála tiszteletére.

julia-roberts-furdoruha-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden év májusának első hétfője nagy napnak számít a sztárvilágban, ugyanis akkor rendezik meg a MET-gálát. Az esemény különlegessége, hogy évről évre más tematika alapján kell felöltözniük a hírességeknek. Általában extravagánsabb és kevésbé megszokott kreációkban szoktak parádézni azok, akik meghívást kapnak a New York-i gálára.

Idén a koronavírus miatt nem tartották meg tegnap az eseményt, számos híresség posztolt ezzel kapcsolatban. Valaki megmutatta, mit viselt volna idén, mások pedig összegyűjtötték, milyen kreációkban keltettek feltűnést az előző években.

Így emlékeztek meg a MET-gáláról a hírességek

Julia Roberts Instagram-oldalára posztolt egy fotót a fürdőszobájából. Egy gyönyörű fekete-fehér, tüllökkel díszített estélyibe bújt. A fotó alá ezt írta: "itt vagyok én, aki nem megy ma a MET-gálára."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here’s me...not going to the Met Ball tonight. #stayhome #yesyoustillhavetostayhome

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette, maradjon mindenki az otthonában.

Anne Hathawaynek is a MET az egyik kedvenc gálája, a színésznő egy képes válogatást csinált, a többi ruháját úgy tudod megnézni, ha rákattintasz a fotó jobb oldalán látható fehér nyílra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good nights #thefirstmondayinmay

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

Valentino, Calvin Klein, Ralph Lauren és Marc Jacobs kreációkban is tündökölt. A rajongói is dicsérték, mennyire gyönyörűen festett az összes gálán: "te bármilyen estélyiben fantasztikusan nézel ki" - írta az egyik kommentelő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jennifer Lopez Anne Hathawayhez hasonlóan összegyűjtötte a kedvenc ruháit, csak ő nem fotókat, hanem egy videót töltött fel. Követőitől megkérdezte, nekik melyik estélyije tetszett a legjobban, majd hozzátette, alig várja, hogy újra találkozzon barátaival és rajongóival, miután már újra normalizálódik az élet, és biztonságos lesz nagyobb közösségben lenni.

Az állapotos Katy Perry is kapott meghívót az idei gálára, már a ruhája is készen volt, egy pink színű Jean Paul Gaultier-kreációt viselt volna. Ez inkább nem is egy estélyinek, inkább egy fellépőruhának tűnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

what would have been... #TheMetBall2020💔

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

Az idei MET-gála azért lett volna különleges, mert a pletykák szerint még Meghan hercegné is kapott rá meghívót. Az idei tematika az idő múlása lett volna. Március közepén jelentették be, hogy elhalasztják a jótékonysági divateseményt.

Julia Roberts és férje

Képes összeállításunkban megnézheted Julia Roberts és férje közös fotóit.

Ezt is szeretjük