Jude Law legidősebb lányából álomszép nő lett: a 19 éves Iris befutott modellként dolgozik

Jude Law legidősebb lánya, Iris népszerű modell lett.

Jude Law lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jude Law öt gyermek édesapja, de hamarosan bővül a családja, mivel felesége, Philippa Coan várandós. Első házasságából három gyermeke született, Sadie Frost divattervező két fiúval és egy lánnyal ajándékozta meg. Rafferty 1996-ban, Iris 2000-ben, Rudy 2002-ben jött a világra.

Samantha Burke modell egy kislányt szült neki, Sophia 2009-ben született, Catherine Harding énekesnő szintén egy lánnyal ajándékozta meg, Ada 2015 óta a Law család oszlopos tagja. A felnőtt gyerekei közül Rafferty a színészet mellett tette le a voksát, míg Iris modellnek állt.

Ilyen gyönyörű Jude Law legidősebb lánya

Iris 2000 októberében született, még tinédzser volt, amikor 2015-ben modellnek állt, élete első felkérését egy brit márkától, az Illustrated People-től kapta. Szépségére és különleges karakterére akkor sokan felkapták a fejüket, így egyre több munkája lett. Olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint a Miu Miu, Burberry, Calvin Klein, de a Lacoste arca is volt.

iris law
Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

A fiatal szépség még 2018-ban mesélt arról az Interview magazinnak, mennyire nem számított rá, hogy így sikerül modellként befutnia.

- A legelső munkám tényleg csak egy kisebb fotózás volt, izgatottan vártam, milyenek lesznek a képek, de akkor még le sem esett, hogy ez egyfajta debütálásom lesz. Miután megjelentek a felvételek, mindenhol felkapták őket, az ügynökségem, akikkel most együtt dolgozom, ennek köszönhetően fedeztek fel. Sosem számítottam rá, hogy így fogok befutni - magyarázta.

iris law 1
Fotó: Pietro S. D'Aprano / Getty Images Hungary

Az ES magazinnak híres szüleiről mesélt.

- Apukám nagyon fiatalon vállalt gyereket, harmincéves korára már hárman voltunk testvérek. Anyukámmal szintén ez volt a helyzet, neki is a régebbi képeken még olyan babaarca volt. Amikor a fotókat nézem róluk, meg nem mondanám, hogy akkor már szülők voltak. Anyu 17-nél többnek egyiken sem nézett ki. Nem éltek kicsapongó életet, ők az én szememben mindig is csak a szüleim maradnak - mondta.

Madonna lánya irtó dögös bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jó alakkal rendelkezik Madonna lánya, Lourdes.

Madonna 23 éves lánya dögös, bikinis fotókon: Lourdes igazi párductestű nő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük