Jude Law legidősebb lányából álomszép nő lett: a 19 éves Iris befutott modellként dolgozik

Jude Law legidősebb lánya, Iris népszerű modell lett.

jude-law-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jude Law öt gyermek édesapja, de hamarosan bővül a családja, mivel felesége, Philippa Coan várandós. Első házasságából három gyermeke született, Sadie Frost divattervező két fiúval és egy lánnyal ajándékozta meg. Rafferty 1996-ban, Iris 2000-ben, Rudy 2002-ben jött a világra.

Samantha Burke modell egy kislányt szült neki, Sophia 2009-ben született, Catherine Harding énekesnő szintén egy lánnyal ajándékozta meg, Ada 2015 óta a Law család oszlopos tagja. A felnőtt gyerekei közül Rafferty a színészet mellett tette le a voksát, míg Iris modellnek állt.

Ilyen gyönyörű Jude Law legidősebb lánya

Iris 2000 októberében született, még tinédzser volt, amikor 2015-ben modellnek állt, élete első felkérését egy brit márkától, az Illustrated People-től kapta. Szépségére és különleges karakterére akkor sokan felkapták a fejüket, így egyre több munkája lett. Olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint a Miu Miu, Burberry, Calvin Klein, de a Lacoste arca is volt.

iris law
Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

A fiatal szépség még 2018-ban mesélt arról az Interview magazinnak, mennyire nem számított rá, hogy így sikerül modellként befutnia.

- A legelső munkám tényleg csak egy kisebb fotózás volt, izgatottan vártam, milyenek lesznek a képek, de akkor még le sem esett, hogy ez egyfajta debütálásom lesz. Miután megjelentek a felvételek, mindenhol felkapták őket, az ügynökségem, akikkel most együtt dolgozom, ennek köszönhetően fedeztek fel. Sosem számítottam rá, hogy így fogok befutni - magyarázta.

iris law 1
Fotó: Pietro S. D'Aprano / Getty Images Hungary

Az ES magazinnak híres szüleiről mesélt.

- Apukám nagyon fiatalon vállalt gyereket, harmincéves korára már hárman voltunk testvérek. Anyukámmal szintén ez volt a helyzet, neki is a régebbi képeken még olyan babaarca volt. Amikor a fotókat nézem róluk, meg nem mondanám, hogy akkor már szülők voltak. Anyu 17-nél többnek egyiken sem nézett ki. Nem éltek kicsapongó életet, ők az én szememben mindig is csak a szüleim maradnak - mondta.

Madonna lánya irtó dögös bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jó alakkal rendelkezik Madonna lánya, Lourdes.

Madonna 23 éves lánya dögös, bikinis fotókon: Lourdes igazi párductestű nő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük