16 év után befejezi! A népszerű műsorvezetőnő elköszönt a nézőktől
Joy Behar kiszállt a legendás The View című talkshow-ból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

16 év után elköszönt a nézőktől Joy Behar, a televíziós talkshow egyik legendás alakja.

A The View kezdő ötösfogatának volt a tagja
Joy Behar, Barbara Walters, Whoopi Goldberg, Sherri Shepherd, Elisabeth Hasselbeck

A 70 éves tévésztár hosszú éveken át volt a The View című beszélgetős műsor meghatározó arca.

16 év után befejezi

Joy Behar 1997 augusztusa óta a The View egyik állandó műsorvezetője Barbara Walters mellett.  Az utóbbi ötlete volt egy olyan talkshow, melyben öt női műsorvezető beszéli át a nap történéseit, emellett pedig sztárvendégeket is fogadnak. A műsor a kezdetektől nagy sikerrel futott az ABC csatornán.

Behar és Barbara Walters mellett Whoopi Goldberg, Sherri Shepherd és Elisabeth Hasselbeck voltak a fő tagok. Miután utóbbi átment a Fox News Channelhez, a csatorna nemrégiben bejelentette, hogy Jenny McCarthy veszi át a helyét.

A producerek tudták, hogy ezen kívül még egy nagy feladat előtt állnak: meg kell keresniük a fő ember, Barbara Walters utódját is, mert ő jövőre nyugdíjba megy.

Végül Joy Behar is úgy döntött, kiszáll a legendás talkshow-ból. Azt nyilatkozta, ennyi idő után már valami másra vágyott, belefáradt a napi beszélgetős műsor menetrendjébe.

- Úgy láttam, elérkezett az idő. Elérsz egy ponthoz, amikor megkérdezed magadtól: akarom én ezt tovább folytatni? - mondta a Deadline-nak.

Speciális adással köszönt el a nézőktől

- Egy csomó más dolog is szerepel a terveim között: darabokat írok, amikkel szeretnék többet foglalkozni, és a stand upot is elhanyagoltam mostanában - árulta el.

A 70 éves tévésztártól a The View egy speciális búcsúepizóddal köszönt el, amely múlt pénteken került adásba. Felidézték a legendás meghívottjaival, többek között Barack Obamával készített adásokat, a stúdióban pedig megjelentek volt kollégái és legkedvesebb vendégei, például az Oscar-díjas színész, Alan Alda.

Behar a második házasságában él. Az első férjétől, akivel 16 évig volt együtt, született egy lánya - Eve 2011-ben egy fiú unokával ajándékozta meg. 1982 óta Steve Janowitz-cal él együtt, akivel 2011 augusztusában állt oltár elé.

Ezt is szeretjük