Balesetet szenvedett a főszereplő! Veszélyben a magyarok kedvenc sorozatának folytatása
Az Így jártam anyátokkal Tedje miatt csúszik a folytatás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lábtörés miatt egy időre kimarad az utolsó évad munkálataiból a szitkom Tedje, Josh Radnor, ezért az is elképzelhető, hogy az Így jártam anyátokkal befejező részei a tervezettnél később kerülnek képernyőre.

A lincshangulat garantált, hiszen a sorozat fanatikus rajongói már tíz éve várják, hogy végre kiderüljön: ki lehet a sárga ernyős lány.

Veszélyben a folytatás

A legtöbb esetben jó ómen valakinek kéz- és lábtörést kívánni, a Comedy Central sikersorozatának főszereplője viszont szó szerint vette a frázist.

Josh Radnor, alias Ted Mosby a napokban a Twitteren tudatta rajongóival a hírt, miszerint eltörte a lábát, és 4-6 hétig biztosan nem lesz jelen az Így jártam anyátokkal forgatásán, nélküle kezdődnek el az utolsó évad munkálatai.

De hogyan tovább? A szitkom elképzelhetetlen lenne Ted karaktere és a sárga esernyős lány utáni futkározás nélkül, és ha a baleset miatt csúszik a 9. szezon premierje, borítékolható a lincshangulat.

Főleg, mert idén történik meg az, amit minden rajongó lehetetlennek hitt: kedvenc építészük találkozik végre szívszerelmével, az Anyával, akinek kiléte közel egy évtizede tartja lázban a világot.

A közönségtalálkozóról is hiányzik majd

A lábtörés megnehezíti Josh-nak azt is, hogy részt vegyen az év legnagyobb közönségtalálkozóján, a San Diegóban tartott Comic-Conon. Szerencsére a „nők bálványa” Neil Patrick Harris, valamint a sorozat tökéletes férj-feleség párosa, Jason Segel és Alyson Hannigan, illetve a dögös Cobie Smulders helyette is ott lesz a rendezvényen, hogy kezet rázzanak a legelvakultabb rajongókkal.

Az Így jártam anyátokkal csetlő-botló főhősét a gipsz abban azonban nem akadályozza meg, hogy tovább kacérkodjon a filmezéssel - Josh Radnor egész estés független mozikat ír, rendez és a főszerepet is elvállalja bennük.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük