A nyilvánosság elé állt! Beismerte másságát a népszerű színész
Josh Hutcherson, az Éhezők viadala sztárja beismerte: a férfiakhoz is vonzódik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éhezők viadala sztárja, Josh Hutcherson legújabb interjújában elárulta: vonzódik a férfiakhoz, és szívesen randevúzna velük.

A 21 éves színész bevallotta, eddig csak nőkkel volt kapcsolata, ugyanakkor szerinte a szerelem esetében nincsenek határok, így a nem is csak egy mellékes tényező.

Nem számít, fiú vagy lány

Az Out magazin novemberi számában megjelenő interjúban arról beszélt, hogy nyitott szemmel jár a világban, olykor-olykor megakad a szeme egy férfin is, és nem venné zaklatásnak, ha azonos neműek közelednének hozzá.

- Eddig azt hittem, 100%-ban hetero vagyok, de nem zárom ki annak az eshetőségét, hogy egyszer egy férfi mellett kötök ki. Észrevettem már magamon, hogy vonzódom néhányukhoz, tudod, amikor csak megdöbbensz, hogy hú, mennyire jóképű - nyilatkozta.

Mint mondta, az emberek túlságosan szűk látókörűek, ezért kell folyton címkéket aggatniuk magukra, hogy éppen heteroszexuálisak vagy melegek. Szerinte a másik ember személye kelt bennünk érdeklődést, nem a neme és a szexuális irányultsága.

A rosszmájúak szerint a 21 éves színész coming outja nem más, mint egy okos reklámfogás, a hamarosan megjelenő új filmjük, a Futótűz népszerűsítése érdekében kellett felhívni a figyelmet.

Csak hírverés lenne?

A film kapcsán azt mondta, egyszerűen meg lehetne oldani a szerelmi háromszöget, és Katnissnek nem kellene őrlődni Peeta és Gale között.

- Egy édeshármas simán beleférne, Peeta olyan alkat, hogy menne neki ez a felállás is, tudnának együtt élni. Nagyon az érzelmei vezérlik, de éppen ezért, ha arra figyelnének, szerintem minden problémát át tudnának hidalni - mondta.

A színész és Jennifer Lawrence már elkezdte forgatni az Éhezők viadalának harmadik, egyben befejező részét, a Kiválasztottat, melyből az is kiderül, a főszereplőnő végül melyik fiú mellett dönt.

Ezt is szeretjük