Látványosan lefogyott! 13 kilót adott le a népszerű színész
Josh Gad megelégelte a plusz kilóikat, és intenzív fogyókúrába kezdett, az eredmény látványos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Josh Gad túlsúlyos, de kiváló karakterszínészként vált ismertté, alkatából fakadóan azonban általában mellékszerepeket alakított.

Most
Régen

A színész úgy döntött, véget vett borzasztó életmódjának, összeszedi magát, és változtat. Már most látványos eredményt ért el.

13 kilót fogyott

A 32 éves sztárnak elege lett a külsejéből. Úgy érezte, hogy a plusz kilók egyre több mindenben gátolják. Nehezen viselte, hogy csak bizonyos karaktereket tud eljátszani, ki akart törni a skatulyából, nem akart több szereptől elesni túlsúlya miatt.

A szakmai érvek mellett más motivációja is volt, egészségi állapota romlani kezdett a mértéktelen evés miatt. Minden jel arra mutatott, hogy fogynia kell, így elszánta magát, és diétába kezdett.

A változás hamar meglátszott a színészen, aki repked a boldogságtól az eredmény láttán. Több interjúban is azt nyilatkozta, hogy mióta leadta ezt a 13 kilót, rengeteg dolog változott körülötte, például újra tetszik a feleségének, ismét lángol a szerelem. 2014-ben várható új filmje, melynek munkálataiba örömmel veti bele magát.

Keményen diétázik

Tény és való, hogy a gyors fogyást egy elég kemény diétával érte el, étrendjét megosztotta a sajtóval is.

A titka, hogy míg régen sokat evett, most csupán nagyon keveset, ám sokszor, minimum napi ötször táplálkozik.

Reggelije hét tojásfehérje, egy grépfrút, egy kis mandula és dió. Az ebéd pulykahús salátával, olajos öntet nélkül, majd vacsorára lazacot eszik zöldséggel. Ő azt mondja, teljesen jól érzi magát a bőrében, és egyáltalán nem éhes, barátai mégis aggódnak, nehogy rosszul legyen.

Színésztársa, Ashton Kutcher hasonló étrendtől lett rosszul. A Jobs című filmben játszottak együtt, melyben Kutcher Steve Jobsot, az Apple alapítóját formálta meg. A szerepre le akart fogyni, de kicsit túlzásba vitte a diétát, mely gyümölcsökből és magvakból állt. A színészt két nappal a forgatás megkezdése előtt hasi fájdalmak miatt kórházba vitték, ahol azonnal letiltották a fogyókúráról.

Ezt is szeretjük