15 kilót fogyott! Bikiniben is megmutatta magát a tehetségkutató sztárja
Jordin Sparks, az American Idol győztese a kilók leadásával az önbizalmát is visszanyerte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen érthető, hogy Jordin Sparks nagyon büszke fogyására, hiszen kevés nagyobb kihívás akadhat a sztárok életében, mint megszabadulni súlyfeleslegüktől.

A 21 éves amerikai énekesnő büszkén mutatta meg testét bikiniben: a napokban töltött fel ugyanis a Twitterre egy fényképet, amit mobiltelefonjával készített önmagáról, miközben fürdőszobájában pózolt.

Mintegy 15 kiló mínusz

Az átalakulás tényleg bámulatos, az American Idol tehetségkutató műsor hatodik évadának győztese az elmúlt hónapok során közel 15 kilót adott le, ami bizony meg is látszik alakján!

Minden bizonnyal rajongóit is alaposan meglepte, hiszen egy 2009-es interjújában még határozottan amellett érvelt, hogy ő bizony csak azért sem fog beállni a soványság bűvöletében élő sztárok sorába.

- Szeretek kajálni és szeretem a vonalaimat. Kifejezetten akaratos és makacs vagyok abban az értelemben, hogy azt mondjam, semmiképpen sem leszek olyan, mint ők - vallotta be három évvel ezelőtt.

Ennek ellenére még ugyanabban az évben - miközben a Jonas Brothersszel turnézott -  elkezdett együtt dolgozni egy személyi edzővel, aki saját bevallása szerint hónapokon keresztül rendesen megizzasztotta.

Megszenvedett a sikerért

Nem titkolta el, hogy habár eleinte szívesebben lustálkodott volna, mégiscsak engedelmeskedett edzőjének, aki azonnal ráparancsolt, hogy irány mozogni, amint akár csak egy kevés szabadideje is lett.

- Mindig más gyakorlatokat kellett végeznem, lépcsőzés, futás, én pedig mindent megcsináltam az elmúlt négy napban, és elmondhatom, hogy még a fenekem is nagyon fáj - mondta humorosan.

A kemény munkának végül meglett az eredménye, Jordin Sparks most pedig szinte teljesen újjászületve fogadhatja majd harmadik önálló stúdiólemezének megjelenését - az album egy-két héten belül a boltok polcaira kerül.

Ezt is szeretjük