Részegen randalírozott a reptéren a színész - Emiatt borult ki
Ismét alkoholproblémákkal küzd Jonathan Rhys Meyers.

jonathan-rhys-meyers-reszeg-veteles-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tudorok sorozat sztárja, Jonathan Rhys Meyers korábban nyíltan beszélt az alkoholfüggőségéről - önként vonult be a rehabra, amikor kiderült, hogy a felesége, Mara Lane az első gyermeküket várja.

Emiatt esett vissza

2016 karácsonyán meg is született a kis Wolf, Mara pedig néhány hónapja ismét teherbe esett, így nem is lehetett volna nagyobb a sztár öröme. Csakhogy a boldogsága tiszavirág-életűnek bizonyult, Mara ugyanis váratlanul elvetélt - a színész pedig alkoholba fojtotta a bánatát.

A hétvégén részegen randalírozva kapták le a dublini reptéren, felesége pedig az Instagram-oldalán árulta el a szomorú hírt, ami a sztár visszaesését okozta:

- Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy Jonathan és én elvesztettük a második babánkat, akivel várandós voltam. Jonathan nagyon rosszul volt az utóbbi időben, így nagyon nagy szükség lett volna arra, hogy a kisbabánk új célokat adjon az életének. Nem jól fogadta a hírt, de nézzétek el neki.

Az első családi fotó a kis Wolfie-val
Az első családi fotó a kis Wolfie-val

Ő egy depressziós ember, aki nagyon régóta alkoholproblémákkal küzd - és ahogy mások, ő sem mindig tudja, hogy kezeljen egy ilyen szörnyű élethelyzetet. Amint teheti, ismét elvonóra megy majd, de jelenleg két hónap a várakozási idő, így kérlek, nézzétek el neki ezt a kis botlását - ő is csak ember - írta Mara a közösségi oldalon.

Ezt is szeretjük