Részegen randalírozott a reptéren a színész - Emiatt borult ki

Ismét alkoholproblémákkal küzd Jonathan Rhys Meyers.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Ismét alkoholproblémákkal küzd Jonathan Rhys Meyers.

A Tudorok sorozat sztárja, Jonathan Rhys Meyers korábban nyíltan beszélt az alkoholfüggőségéről - önként vonult be a rehabra, amikor kiderült, hogy a felesége, Mara Lane az első gyermeküket várja.

Emiatt esett vissza

2016 karácsonyán meg is született a kis Wolf, Mara pedig néhány hónapja ismét teherbe esett, így nem is lehetett volna nagyobb a sztár öröme. Csakhogy a boldogsága tiszavirág-életűnek bizonyult, Mara ugyanis váratlanul elvetélt - a színész pedig alkoholba fojtotta a bánatát.

A hétvégén részegen randalírozva kapták le a dublini reptéren, felesége pedig az Instagram-oldalán árulta el a szomorú hírt, ami a sztár visszaesését okozta:

- Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy Jonathan és én elvesztettük a második babánkat, akivel várandós voltam. Jonathan nagyon rosszul volt az utóbbi időben, így nagyon nagy szükség lett volna arra, hogy a kisbabánk új célokat adjon az életének. Nem jól fogadta a hírt, de nézzétek el neki.

Ő egy depressziós ember, aki nagyon régóta alkoholproblémákkal küzd - és ahogy mások, ő sem mindig tudja, hogy kezeljen egy ilyen szörnyű élethelyzetet. Amint teheti, ismét elvonóra megy majd, de jelenleg két hónap a várakozási idő, így kérlek, nézzétek el neki ezt a kis botlását - ő is csak ember - írta Mara a közösségi oldalon.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük