Rá sem ismerünk a duci színészre - 45 kilót fogyott Jonah Hill
Jonah Hill remek formában van.

jonah-hill-fogyas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Jonah Hill színészkedni kezdett, eleinte a duci lúzer szerepét osztották rá: első átütő sikerét a Superbad hozta meg neki, de már előtte is kapott apróbb szerepeket. Később a fogyás mellett döntött, a 2011-es 21 Jump Street című moziban pedig már drasztikusan vékonyabbnak láthattuk. Később más szerepek kedvéért megint meghízott, így a 2016-os Haverok fegyverben című filmben ismét kövéren szerepelt. 2018-ra viszont 45 kilót fogyott.

A 34 éves sztár októberben Ellen DeGeneres-nek mesélt arról, mennyire nehéz volt az élete duciként.

- A fiatalkorom azzal telt, hogy azt hallgattam magamról, hogy mennyire kövér, gusztustalan és ronda vagyok. Viszont csak akkor kezdtem felfogni, hogy mennyire fájt ez a sok bántás nekem, miután elkezdtem írni és rendezni a Mid90s című filmemet - vallotta be őszintén.

Jonah Hill egyébként úgy tudott sikeresen lefogyni, hogy konzultált egy táplálkozási szakértővel, aki egy egészséges étrendet állított össze neki. Emellett rendszeresen sportolt: sokat futott és erősített. Bevallása szerint eleinte napi tíz felülésnél nem tudott többet megcsinálni, ezt a számot mára százra sikerült feltornáznia.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki napjainkban Jonah Hill.

Ezt is szeretjük