Róla nem hitted volna! Még egy ismert színész, akinek köze volt a pornóiparhoz
Jon Hamm, a Reklámőrültek sztárja a Vanity Fairnek nyilatkozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár ma már milliók irigylik őket, még a neves hollywoodi sztárok is küszködtek anyagi nehézségekkel karrierjük kezdetén. És bizony akadtak néhányan - mint Cameron Diaz vagy Sylvester Stallone -, akik úgy vélték, ha más nincs, jöhet a pornós szereplés.

Valami hasonlóról számolt most be a Vanity Fair hasábjain a Reklámőrültek főszereplőjét alakító Jon Hamm is - akiről, valljuk be, azért nehezen tudnánk elképzelni a szélesvásznú lepedőakrobatikát, bármennyire is lehengerlő nőcsábászt alakít a sorozatban.

Nem pornózott, de ott volt

Nos, a rajongóknak nem kell csalódniuk: a színész ugyanis állítása szerint csupán amolyan kellékes-díszletrendezőként vett részt a Cinemax vállalat szoftpornó forgatásain - és még így is lélekölőnek nevezte ezt a munkát.

- Könyörtelenül sötét és szexuálisan is eléggé lehangoló volt az egész, hogy úgy mondjam. De hát valakinek ezt is meg kell csinálnia, nem? - vallotta.

Akkoriban, valamikor a kilencvenes években még csak álmodozott a nagy kiugrásról, így addig is, amíg beindul a karrierje és rendes jövedelemhez jut, kénytelen volt mindenféle bizarr munkát elvállalni az alkalmi színészkedés mellett.

Imádja a Reklámőrülteket

Véleménye szerint azonban éppen ennek a borúsabb időszaknak köszönhető, hogy most szívből tud örülni karrierje szerencsés alakulásának.

- Azt hiszem, az, hogy rám osztották Don Draper szerepét, a legjobb, ami történhetett velem, és lehetséges, hogy mindörökre az marad - áradozott a Reklámőrültekről.

Az eredetileg Mad Men néven futó, a hatvanas években játszódó széria 2007-ben indult az AMC csatornán, és jelenleg a hetedik évadánál tart. Több Emmy- és Golden Globe-díjat tudhat magáénak, utóbbiak közül egy Arany glóbusz Jon Hammnál landolt.

A 43 éves színészt a rajongók nem csak a sorozatban láthatják: idén kerül bemutatásra az igaz történeten alapuló Million Dollar Arm című filmje, melyben egy sportügynököt alakít. Emellett pedig már az utómunkálatoknál tart a James Franco rendezésében készült The Sound and the Fury - ebben szintén szerepet kapott James és testvére, Dave Franco oldalán.

Úgy tűnik, a Vanity Fair nyári száma a vallomásokról szól: ugyanitt jelenik meg Monica Lewinksy sztorija is, amiről szintén a héten adtunk hírt.

Ezt is szeretjük