A Két pasi - meg egy kicsi Alanje kopasz és szakállas lett: nem biztos, hogy felismered
Jon Cryer volt a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere.

két pasi meg egy kicsi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Két pasi - meg egy kicsi 2003 szeptemberében indult hódító útjára, a szituációs komédia óriási népszerűségnek örvendett világszerte, nem csoda, hogy 12 évadot gyártottak belőle. Számos díjra jelölték az alkotást és annak készítőit, összesen négy Emmy-díjat sikerült bezsebelniük, ebből kettőt Jon Cryer vehetett át színészi alakításáért, ő játszotta Alant, karaktere sokak szívébe belopta magát. 

Cryer mellett Charlie Sheen és Angus T. Jones voltak a főszereplők, előbbivel szerződést bontottak, mivel függőségei miatt egyre megbízhatatlanabb munkatárssá vált, a kilencedik évadtól már Ashton Kutcher lett a széria új sztárja. A Jake-et játszó Jones pedig csak a tizedik évad végéig volt állandó szereplő, csak az utolsó epizódban tűnt utána fel egy rövid időre.

Jon Cryer sokat változott az elmúlt években

Jon Cryer a széria indulása után tett nagy népszerűségre szert, amiben rövidre nyírt, fekete hajjal szerepelt. A 2015-ben sugárzott, utolsó epizód óta rengeteget változott. Leborotválta a haját, és szakállat növesztett, a stílusváltásra azért volt szükség, mert a Supergirl című sorozatban ő kapta meg Lex Luthor szerepét. Akik csak a Két pasi - meg egy kicsiben látták, nagy eséllyel elmennének mellette az utcán.

Jon Cryer 2020 márciusában.
Jon Cryer 2020 márciusában.
Fotó: BG005/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Bár a 2000-es évek elején futott be, színészi karrierjét a '80-as években kezdte. 1984-ben jelent meg első filmje Fotós szerelem címmel, Demi Moore oldalán láthatták a rajongók. Két évvel később az Álmodj rózsaszínt című vígjáték Duckie-ja lett. Charlie Sheennel az 1991-es Nagy durranás néven futó mozin is közösen dolgoztak.

jon cryer 2
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A színészet mellett a rendezésbe, a forgatókönyvírásba és a producerkedésbe is belekóstolt. A Két pasi - meg egy kicsi négy epizódját rendezte, egy részének sztoriját pedig ő írta meg.

Áprilisban ünnepelte 55. születésnapját, színésznő feleségével, Lisa Joynerrel 2007 óta élnek házasságban, Daisy lányuk 2009-ben született meg. Előző kapcsolatából van egy fia, Charlie, ő 2000-ben látta meg a napvilágot.

Jennifer Aniston pincérnő lett, mielőtt befutott sorozatsztárként

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik a hírnév előtt civil munkából tartották el magukat.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük