Angelina Jolie kiborult: Brad Pitt meghívná a lagzira Jennifer Anistont
A pár Texasban vett egy farmot, a nyárra várható gyermekáldás után ráadásul össze is akarnak esküdni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie nemrég még azt tervezték, hogy a Dél-Franciaországban megvásárolt birtokon telepednek le, és itt is fog életet adni a gyönyörű színésznő gyermekének.

A tervek azonban változtak az elmúlt időben, hisz a mostani célpont Texas. A változtatás vélhetően annak is köszönhető, hogy Brad egy a farmhoz lévő közeli kisvárosban, Smithville-ben kezdte el forgatni legújabb filmjét, így munkája most egy időre ideköti.

Könnyen lehet, hogy az öt hónapos terhes Jolie is a közelebbi rezidencia mellett kardoskodott: valószínűleg egyáltalán nem hiányozna neki az öreg kontinensre költözés terhessége utolsó szakaszában.

A pár egy közeli ismerőse kotyogta ki Pitték terveit: mind Jolie-t, mind Pittet már régóta vonzották a déli államok, így aztán Texas tökéletes választásnak tűnik részükről. Mivel Angelina még soha nem élt ebben az államban, és imád új dolgokat kipróbálni így nem volt ellenvetése, hogy mind a négy gyermekükkel odaköltözzenek és kipróbálják a farmer-életformát.

Költözés és baba után jöhet az esküvő!

A költözés már február végén levezényelték, így a tavaszt a farmon kezdheti a nagy család. Egy szemtanú szerint a költözés viccesen kaotikus volt: egy teherautó csak gyerekjátékokkal telt meg, de féltett tulajdonaiktól a csemeték a világ minden
kincséért sem váltak volna meg, így aztán a szállítást
némi gyerekhiszti is színesítette.

Az új farm tökéletes helyet biztosít a gyereknevelésre: hatalmas területen fekszik, az utaktól távol, ami azt jelenti, hogy a paparazzik nem zaklathatják a családot.

A költözésen és a szülésen kívül egy harmadik nagy esemény is lázban tartja a Jolie-Pitt háztartást: a Star magazin szerint a baba után esküvőt terveznek, már ha meg tudnak egyezni a részletekről.

- Brad nagy esküvőt szeretne New Orleansban, míg Angie francia földön, szűk családi körben szeretné a ceremóniát megtartani. Jó nagy veszekedés lett az ügyből, és az első megbeszélés némi ajtócsapkodással zárult.

Azóta is egyezkednek, ráadásul a meghívottakról is volt egy veszekedés: Brad szeretné Jennifer Anistont is meghívni, Angelina viszont ebbe sose menne bele – mondta egy barátjuk.

Ezt is szeretjük