Vele vigasztalódik? Nem sokáig szomorkodott válása miatt a színész
Johnny Depp alig egy hónapja szakított Vanessa Paradis-vel, de máris filmbeli partnerével randizik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár a 49 éves Johnny Depp csupán június közepén jelentette be, hogy 14 év és két közös gyerek után végleg elhagyja párját, Vanessa Paradis-t, a Sötét árnyak sztárja, úgy tűnik, máris továbblépett.

Méghozzá nem is akárkivel, hanem a 26 éves Amber Hearddal, akivel a Rumnapló című filmjében szerepeltek együtt.

Minden kívánságát lesi

– Egészen biztos, hogy járnak, és Johnny nagyon jól bánik a nővel, minden kívánságát teljesíti. Legutóbb is vett neki egy lovat – nyilatkozta egy közeli barát a US Weekly magazinnak.

Bár a pár 2009-ben forgatta az alkoholista újságíróról szóló filmet, akkor még nem bonyolódtak semmiféle románcba. De 2011-ben, amikor elindult a film népszerűsítő körútja, már nem fogták vissza magukat. A szexi színész és 39 éves modell felesége akkorra már teljesen elidegenedett egymástól.

– A turnén már együtt is aludtak, mert Amber is szakított addigi barátnőjével, Tasya van Ree-vel – mondta el egy bennfentes. A biszexuális színésznő és fényképész kedvese még 2008-ban jöttek össze. Békében váltak el, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy gyakran találkoznak, és sokat szórakoznak együtt.

Csak barátok?

Éppen ezért sokakban felmerült a kétely, hogy a szőke színésznő valóban összejött-e A Karib-tenger kalózai Jack Sparrow-jával, főleg, hogy akár a lánya is lehetne. A párhoz közel állók viszont állítják: a Féktelen harag sztárja és a 36 éves Tasya csak barátok.

Johnny Depp és új párja körül lebeg még egy megválaszolatlan kérdés: mennyibe is fog fájni a sármos színésznek a válás. Hollywood egyik legjobban fizetett sztárja sokáig nem kötötte össze életét hivatalosan Vanessa Paradis-val, ám 2008 júniusában mégis oltár elé vezette a vékony színész-énekesnőt.

Korábban Depp úgy nyilatkozott, hogy mivel a nő két imádnivaló gyermekkel ajándékozta meg, így örömmel átadná neki vagyona felét egy esetleges szakításkor. Ez most be is következett, előzetes számítások szerint Vanessának lesz mit a tejbe aprítani, több mint 150 millió dollár üti a markát.

Ezt is szeretjük