Részegen balhézott élő adásban a szívtipró John Stamos
John Stamos, a Vészhelyzet Gates dokija a minap bevallotta, valóban részegen adott interjút Ausztráliában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik abból sem csinálnak nagy ügyet, ha tévénézők milliói előtt égetik be magukat. John Stamos például, akit leginkább a Vészhelyzet sármos Tony Gates dokijaként ismerhetünk, a minap bevallotta, meglehetősen részeg volt, amikor egy ausztrál reggeli műsorban adott interjút.

Az eset még 2007-ben történt, amikor is Stamost meghívták a Mornings With Kerri-Anne című show-ba, hogy népszerűsítse a Vészhelyzetet a kenguruk földjén. Ám a szokásos interjúhelyzetet alaposan megzavarta a színész azzal, hogy furcsábbnál furcsább dolgokat művelt a nézők szeme láttára.

Már a bejelentkezéskor zavarba hozta a műsorvezetőnőt, mivel állandóan a szavába vágott, és vele együtt mormolta a súgógépen megjelenő szöveget, miközben ide-oda dülöngélt.

A beszélgetés alatt pedig összefüggéstelenül motyogott, kicikizte George Clooney fejmozgását - Clooney annak idején szintén a Vészhelyzettel lett híres -, végül elmesélte, hogy bármennyire is szereti Ausztráliát, egy riporter mélyen megbántotta, amikor kicsinek minősítette a férfiasságát.

Semmit sem tagad

A kellőképpen magasröptű társalgást követően természetesen megindultak a találgatások, vajon mit szedett be a színész, hogy ennyire kifordult önmagából. Végül Stamos a napokban árulta el a nagy igazságot a The Advocate magazinnak.

- Be kell vallanom az igazat: amikor megjelentem abban a bizonyos reggeli műsorban, valóban ittas voltam. Igaz, hogy előző este altatót is vettem be, ráadásul eléggé megviselt a hosszú repülőút, de emellett tagadhatatlanul be voltam állva.

Bár én sosem állítottam ennek ellenkezőjét, a warneres sajtósok mindenhol azt nyilatkozták, hogy csak a repülés készített ki. Pedig nem! Rohadtul be voltam szívva Ausztráliában, és kész. Nem nagy ügy - mesélte.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 46 éves John Stamos a nyolcvanas években a General Hospitalban játszott először orvost, majd a bájos Bír-lak című sorozattal kedvelték meg a nézők. Azóta többnyire B-kategóriás filmszerepek találták meg, emellett pedig 2006-tól a befejezésig volt a Vészhelyzet gárdájának tagja.
Ezt is szeretjük