Elhunyt az Állj, vagy lő a mamám! főszereplője - 72 évesen legyőzte a rák John Wesleyt
Hosszú betegség után elhunyt John Wesley.

john-wesley-meghalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt John Wesley családja: a színész a hétvégén, hosszú betegség után örökre lehunyta a szemeit. Számos szerette állt mellette az utolsó óráiban: a felesége, Jenny Houston, az édesanyja, Hazel Baskin, a lányai, Kimiko Kamiel és Kinshasha, valamint mostohafia, Kyler Richie.

Meghalt John Wesley

Az Állj, vagy lő a mamám! színésze titokban hosszú évek óta egy myeloma multiplex nevű betegséggel küzdött, mely során a rák a szervezet plazmatestjeit támadja meg, és a vérképzés gátlása mellett belülről roncsolja a csontokat is, amíg fel nem adja a küzdelmet a test a kórral szemben.

Gerry Pass, Wesley menedzsere és producere így nyilatkozott róla a sajtónak:

- John Wesley igazi kincs volt a világ számára. A kedvessége és a kegyelmessége örökké az emberek emlékezetében él majd a filmjei, a sorozatai és a színházi szerepei által. Összetört szívű emberként állok itt ma, aki maga is elveszített egy kedves barátot - nyilatkozta a Variety magazinnak.

A sztár olyan sorozatokban tűnt fel az élete során, mint a Knight Rider, az Egy rém rendes család, a Kaliforniába jöttem, a Baywatch vagy a J.A.G. - Becsületbeli ügyek. A legtöbben pedig talán az Állj, vagy lő a mamám című filmből emlékezhetünk rá, ahol Sylvester Stallone és az Öreglányokból ismert Estelle Getty oldalán szerepelt 1992-ben.

Még idén is állt kamera előtt: szerepelt a Second Acts rövidfilmben. A hazai nézők utoljára 2018-ban, az NCIS - Tengerészeti helyszínelõk egyik epizódjában láthatták. Legismertebb filmjéből ezzel a jelenettel búcsúzunk tőle.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük