John Travolta felismerhetetlen friss felvételén: fehér hajú, szakállas Mikulássá változtatták
John Travoltát Mikulássá alakították.

john travolta cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ünnepek közeledtével egyre több karácsonyi reklám jelenik meg, ezek között vannak meghatóbbak és viccesebbek is.

Ilyenkor az is előfordul, hogy egyes cégek leszerződtetnek egy-egy hírességet, az amerikai Capital One bank is így tett, John Travolta és Samuel L. Jackson szerepel a legújabb kisfilmjükben.

John Travolta egy reklám kedvéért változott át Mikulássá

John Travolta a filmben a Mikulást alakítja, emiatt a maszkmesterek hófehér parókát és szakállat adtak a sztárra, annyira jól sikerült az átalakítás, hogy hirtelen ránézésre fel sem ismertük a 66 éves színészt. Simán el tudnánk így őt képzelni bármilyen karácsonyos családi filmben. Több rajongója meg is dicsérte, mennyire jól áll neki a szerep.

john-travolta-mikulás
Fotó: YouTube/Capital One

"Na jó, szükségünk van egy filmre, amiben te leszel a Mikulás!", "a legjobb karácsonyi reklám, amit életemben láttam", "jól áll neked ez a szerep" - írták Instagram-oldalára.

Partnere, Samuel L. Jackson önmagát alakította, sok rajongó örült, hogy újra együtt láthatták a két színészt, hiszen Quentin Tarantino klasszikusában, a Ponyvaregényben két bérgyilkost alakítanak, Jules Winnfieldet és Vincent Vegát. Párosuk sokak szívébe belopta magát, amikor 1994-ben bemutatták az alkotást.

John Travolta és Samuel L. Jackson újra együtt szerepeltek.
John Travolta és Samuel L. Jackson újra együtt szerepeltek.
Fotó: YouTube/Capital One

A reklám csúcspontja a legvége volt, amikor Travolta ugyanúgy táncolt, ahogy a Ponyvaregényben Uma Thurman karaktere, Mia Wallace. A teljes videót a sztár Instagram-posztjában nézheted meg.

John Travolta és Kelly Preston ilyen szép párt alkottak

John Travolta 2020 nyarán veszítette el feleségét, Kelly Prestont. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkottak.

Ezt is szeretjük