John Travolta 21 éves lánya testhezálló estélyiben szilveszterezett: Ellából gyönyörű nő lett
John Travolta lányával és fiával szilveszterezett.

ella-travolta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta élete gyökeresen megváltozott, amikor 2020 júliusában elveszítette szeretett feleségét, Kelly Prestont, a színészben azóta is a közös gyermekeik, a 21 éves Ella és a 11 esztendős Benjamin tartják a lelket. Sajnos az elsőszülött fiuk, Jett 16 évesen ment el örökre még 2009-ben. A februárban 68. szülinapját ünneplő sztár a 2021-es év utolsó napját is szeretteivel töltötte, erről még fotók is készültek.

John Travolta lánya, Ella

John Travolta és lánya is az Instagramon kívántak a szilveszter estéjén készült közös képeikkel boldog új évet mindenkinek. Ella egy gyönyörű, testhezálló estélyiben ünnepelt, a fehér-ezüst kreáció szépen kiemelte karcsú alakját.

Ella számára izgalmas lesz a 2022-es esztendő, ugyanis idén jelenik meg debütáló EP-je, ezt a közösségi oldalán jelentette be, a minialbum első kislemeze, a Dizzy január 7-én lesz elérhető a streamingplatformokon. Nemcsak a zenélés, hanem a színészkedés is közel áll hozzá, 2021-ben forgatta le a Get Lost című filmet hazánkban, egyelőre nincs premier dátuma, de remélhetőleg erről is érkeznek hamarosan új információk.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos John Travolta lánya, Ella.

Ezt is szeretjük